• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Może jakiś stary model miała czy coś? Nie wiem, też z tego co czytam to te inhalatory robią mgiełkę ;-) No ale przynajmniej już wiem, że są/były takie, które nie robią i nie są za dobre ;)

reklama
Tak laski, właśnie patrzę na necie, że teraz większość producentów nebulizatory nazywa inhalatorem. I to ma tą samą funkcję;) Ona miała typowy stary inhalator. Z maseczką owszem, ale musiała wlewać tam wodę i para wodna się wytwarzała inhalując. Dla mnie tragedia, bo nie ma szans bym córce głowę kazała tam trzymać:) Stąd moje zniechęcenie i szukałam tylko nebulizatorów. Nawet nie wiedziałam, że to też inhalatory:p
O taki miała:
inh-forte-big.jpg

A teraz większość inhalatorów ma funkcję nebulizatora:) I zagadka wyjaśniona:p

Załączniki

• inh-forte-big.jpg
    inh-forte-big.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 89
No własnie aż na moment zgłupiałam, bo nie wiedziałam o co kaman :-D W życiu się z INHALATOREM nie spotkałam, ale teraz wszystkie nebulizatory nazywają inhalatorami :-D

Jaka radość mnie spotkała! Gadałam z mamą i mi powiedziała ze "żona" mojego brata ma dla mnie tonę ciuszków po kornelu :D bo ona wszydtko spakowala i schowała na strych wiec wszystkie ciuszki od 56-92 ma dla mnie :))) wiec ciuszki z głowy :) byłam pewna że ona to komuś wydała lub sprzedała a ona tak jsk moja mama wszystko pochowane i czeka :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry