• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Dziewczyny a do mnie właśnie dotarł kocyk Minky dla Majeczki - cudo - milusi i cieplusi. Zakochałam się :-) Kolor dokładnie taki jak na zdjęciu.

Aha i jeszcze miałam napisać parę słów o tym kocyku co wcześniej zamawiałam. Fajny w dotyku i w sumie jestem zadowolona, ale myślałam, że będzie troszkę grubszy. Ale na pewno się przyda :-) Niestety nie jestem w stanie określić czy będzie się mechacił.
Jednak Minky górą

Załączniki

• minky.jpg
    minky.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 103
  • WOMAR_Zaffiro_Kocyk_Rozowy.jpg
    WOMAR_Zaffiro_Kocyk_Rozowy.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 60
reklama
yggam dzięki za opinię,mi się minky nie podobają,ale jak zobaczyłam Twój(moze to kolory) to się zakochałam :happy2:

daj linkaa sprzedawcy,u którego kupowałeś

Ostatnia edycja:
ja ten minky też kupię skoro mamy o nim dobrą opinię :). widzę, że też rożki takie są :)

hmmm... słyszałyście o takim misiu? Szumisie [Made in Poland] - szumiące misie, stworzone z myślą o spokojnym śnie

niby to śmieszne, a dla niektórych żałosne, ale sama przerabiałam suszarkę (fuck! ile moja prądu żre!), a później pen drive z nagraniem z neta. kolek nie było, ale długo zasypiające dziecko trochę "męczyło". troche drogi ten miś, ale z bijącym sercem z tego co pamiętam też mają podobne ceny. póki co nie kupuję, ale chyba zapamiętam, że coś takiego istnieje, bo suszarki drugi raz nie chcę przerabiać ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry