• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa świetna ta sowa :-D

Wy tu wyliczacie, co jeszcze zostało, a my nadal nie mamy NIC! Jedynie spisuję sobie pomysły. Miałam dostać ciuszki i chustę od koleżanki, ale zadzwoniła, że jej bratowa w ciąży i jej zostawi, trochę smutno :-(

reklama
Agulqa super ta sowa. Mój mąż ciamajda piżamę rozdarł ostatnio na rękawie. Może flanelę w kratkę Ci podesłać;-) Bo ja nienawidzę szyć i jak mam guzik przyszyć to chora jestem. Wolałabym ogródek przekopać.

Emilchen szkoda. :-( zawsze mogla dac chociaz malutkie i bys oddala. Taki maluch raczej za duzo nie zniszczy :-(

Tasia bardzo chetnie :-D szkoda mi kasy na materialy wiec biore podarta koszule Ł i stare przescieradla :-P

No wiec mam juz sowe Ł i sowe R :-D

Przepraszam za post pod postem, na tablecie jak chce edytowac to nie moge dodac fotki :-(

Załączniki

• 1412257997855.jpg
    1412257997855.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulqa słodkie te sówki :tak: A propos sowy, byłam wczoraj w galerii Auchan i zauważyłam, że powstaje tam cukiernia Sowy, którą tak chwaliłyście, będzie okazja spróbować tych torcików, bo to chyba pierwsza w Białymstoku.
Strasznie mnie ten zakupowy wątek nęci i korci, nie miałam zamiaru kupować niektórych rzeczy, dopóki ich nie zobaczyłam u Was :rolleyes2: Muszę się jakoś ogarnąć, bo z ubrankami to już na pewno przesadziłam... dostałam i kolejne osoby się odzywają, co chcą oddać, po córce dużo uratowałam, trochę kupiłam, bo jakoś za złotówkę to oprzeć się nie mogę...:eek: Teraz ten kocyk mi się spodobał... :cool:

Nulini mialam obie wyciete i zszyte. Dzis wypychalam i w sumie najgorsze bo skrzydla oczy o dziob robilam. Ale jestem z siebie dumna. Szkoda ze nie mam rozowego materialu bo zrobilabym sowe mame ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry