• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Moja smoka nie chciala. Dawalam i dawalam ale plula kazdym. Na szczescie nie potrzebowala i od 2miecha juz mi ladnie do rana spala tj.o 5.00 budzila sie na cyca a potem dalej lulu.

reklama
młodemu kupiłam kilka smoczków (bo były ładne :-p
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
, nie powiem ile czasu traciłam na ich wybór w sklepie... bo może ten, a może jednak tamten :-p). a on miał wszystkie w głębokim poważaniu. nigdy nie miał smoczka w buzi dłużej niż kilka sekund. z własnego wyboru-nie mojego.

najśmieszniejsze, że tydzień temu jak miał gorączkę, chciałam mu sprawdzić temp. w innym miejscu niż ucho i przypomniało mi się, że mam taki termometr w smoczku. poszukałam go. wkładam mu do buzi, a on przerażona mina i w płacz :rofl2::rofl2: tyle w temacie :rofl2:

Kasiek mi tez minky sie podoba ale za ta cene nie zaszaleje sobie a dla mlodego mam dwa czy trzy kocyki i kto wie czy jeszcxe ktos nie sprezentuje
Tez zycze sobie nie miec problemow z laktacja

Tasia jasne ja rozumiem. Po prostu zastanawiam sie nad tym czy to lenistwo czy niemoc. Oczywiscie to kazdego decyzja indywidualna i nikogo nie potepiam i uwazam ze kazdy ma prawo wyboru. Zwykla ciekawosc :-)

Nulini ja nienawidze zadnego piwa :-P

Ja tez planuje kupic, jednego lub dwa na poczatek. Jak bedzie potrzeba to uzyje :-)

No jak u mnie z tym smokiem-identycznie! Hehe

Pewnie. Ja tak pisze bo mleka mialam od razu duzo i super cyce trzymaly bo samo nie lecialo ale wazne tez dziecko! Sąsiadka ta co blizniaki urodzila cierpi:/ Dwie doby ich przy sobie nie miala a w szpitalu karmili butelką (u mnie kubeczkiem). Chlopaki tak sie przyzwyczaili do smoka ze ona musi sciągac mleko! Pręzą sie przy cycu, placzą, dwie polozne rece rozkladają:/

Karpanna bo minky to wysokiej jakosci polar o bardzo wysokiej gramaturze i niesamowitej miekkosci. Kto raz go dotknke zapragnie go miec...jak go dwa lata temu rozpakowalam to zachorowalam:p I ma niby wlasciwosci-zima pod nim cieplej, a latem nie pocisz sie. Hahaha ja juz sobie wsio wmawiam bo tak chcialabym miec go dla siebie ale nie stac mnie. 40zl dla bobasa OK ale za duzy 300+zl to przesada:/

ja sama siebie nie poznaje,od 3 dni oglądam te kocyki i zdecydować się nie mogę-mniejszy,czy większy,docieplony,czy cienki,a może jednak nie Minky :-D co za maruda ze mnie,to nie w moim stylu

bada, ja wezmę ten ocieplany Minky, bo wkład zawsze można wyjąć ;-) Kupiłabym jeden ten kocyk, ale strasznie mnie urzekł i chciałabym, żeby Tosia też miała coś tak słodkiego i milusiego :-D Ale kolory to zabij mnie, a nie wiem :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry