• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Poczytalam bo dawno mnie tu nie bylo. Ja mam do szpitala zwykly laktator z grucha od mamy. Taki lepszy z butelka kupie pozniej jak zaczne wychodzic sama z domu. A moze ktos zapyta co chce i sobie zazycze ;-)

Co do lozeczek itp to ja zamowie na pewno na allegro.
W markecie nie ma takiego jak chce a sklepow z rzeczami dla bobasa jeszcze nie odkrylam w inie.

Co do zakupow to nie mam prawie nic poza ubrankami.
Wszystko co drogie trzeba kupic.
Lozeczko, materac, wozek, przewijak.
I wszystkie *******y kosmetyczne plus oczywiscie pieluchy itp.

No i zastrzyku gotowkowego niestty nam nikt nie zafundowal :-(

reklama
Suseł, wow! no to możecie zaszaleć ;-):-)

LayDeek, ja byłam w lidlu około 10:30 i u mnie jeszcze sporo było. ale czy ja wiem, czy warto. ta bluza misiowa z uszkami taka szmata niestety, bodziaki fajne, ale te z tesco -30% wychodzą cenowo taniej. inne ciuszki też były, ale spotkałam koleżankę w lidlu i zamiast oglądać to się zagadałam :-p

Kupiłam bodziaczki i w Tesco i w Lidlu dzisiaj. W lidlu tez kupiłam sweterek. Polarki mi się nie podobały.

ImageUploadedByForum BabyBoom1412603016.680259.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412603016.680259.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412603016.680259.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 74
U nas mąż wziął się za odnawianie łóżeczka. Myślę, że odmalowane będzie wyglądało jeszcze spoko. Trzeba tylko materac jeszcze kupić.

Zakupy w stylu tetra, flanela, prześcieradło i parę dupereli wyszło mnie 180 zł :szok::szok::szok: później trochę kosmetyków, osłonki na sutki, podkład na materac, prześcieradełko do wózka kolejne 140. Normalnie zbańczę!

A jutro powinien mój podgrzewacz przyjść :) jutro też zamawiam laktator choć jeszcze musze nad nim pomyśleć will see pościel musze zamówić żeby wiedzieć jakie poszewki zrobić dla Stacha praca wre, w końcu studniówka :D

McPearl, a jaką farbą malujecie łóżko? ja mam takie z misiem na ściance, ale przy nowym ustawieniu nie będzie go widać. chciałabym pomalować szczebelki na jakiś kolor, ale nie wiem jak się za to zabrać :zawstydzona/y:

byłam w wózkowym. ooooooooo maaaamo - łeb jak sklep :szok:. ile tam było wózków!
Żelka, testowałam bugaboo cameleon! no niezły jest. babka pokazał mi też Joolza, Hartana i Mutsy, bo faktycznie ma lekką gondolę, ale bardzo małą. Był też Twój Orbit (kosmiczny;-)). cenowo koszmarne - wszystkie, bez wyjątku ;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry