• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Muszę się pochwalić - sprzedałam spacerówkę!!! :-D
Wystawiłam ją w piątek za 200zł, nie licząc, że w ogóle się jej pozbędę, a tu takie zainteresowanie, że ciągle ktoś pisał :szok:
No i ostatecznie babeczka kupiła, wczoraj wysłałam ;-)

Za naszą spacerówkę 2 lata temu daliśmy 130zł, teraz za gondolę, fotelik i moskitierę 180zł, więc mam ZAJE.BISTY wózek 3w1 za 310zł :-D:-D:-D
A nówka tego wózka chodziła za 1300zł :-D:-D:-D

A teraz jestem wściekła :wściekła/y:

Mamie wreszcie udało się uzbierać 20 paragonów z tego Pekao banku, pojechałyśmy i co?
Od dwóch tygodni kotów nie ma!!! :wściekła/y:
A jak chciałam już z 10ma jechać, to nieee, bez sensu, lepiej poczekać na 20 i wziąć od razu i poduszkę i rogala :wściekła/y:
I dupa, nie mamy nic! :wściekła/y:

Nulini super! Wozek prawie darmo biorac pod uwaze ze czesc sprzedalas;-)

Nulini kiepsko... mi sie udalo :-) mialam miec dwa rogale i dwie poduchy z czego jedna poduche mamy by mlodemu dac. A rogala odstapilam sis Ł bo jak pojechala to tez juz nic nie bylo. A ze mi bardziej kot sie podoba to jej rogala dalam ;-) i w ten sposob ja mam rogala i kota, sis Ł rogala a moj mlody kota :-)

reklama
Ale babka w banku powiedziała, że już od 2 tygodni nie ma maskotek, więc się chyba przeliczyli z zainteresowaniem :-(
No i porażka, że w 250.000 mieście jeden bank bierze udział w promocji :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry