reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

One są z dodatkiem jakiejś lycry? albo z tak dziwna podszewką jak np h&m, bo mam takie i średnio moge w nich chodzić właśnie przez te sztuczne dodatki... i w sumie chodze w leginsach ciągle, albo biodrówkach przedciązowych takich bardzo niskich.

Zainteresowana obiema parami, c&a jaka cena ?

Ostatnia edycja:
reklama
Zelka skład tych Gap'a to 98% bawełna 2% elastanu. Te zielone mogę ci dorzucić za 15 zł. Wrzucam lewą stronę jednych i drugich

Załączniki

• 1414587836949.jpg
    1414587836949.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 38
To powinny być spoko, także ja jak najbardziej zainteresowana :tak: Jeszcze zaraz zmierzę tyłek, żeby cyrków nie było :D

Pomierzyłam i siebie i swoje spodnie, więc powinny być dobre, także zaklepuje. Powiedz mi jeszcze koszty wysyłki i się będziemy umawiać :)

Ostatnia edycja:
Sylwi, ja bym kupiła paczkę pieluch, jakąś zabawkę lub drobne ubranko i coś dla mamy.
Nina się urodziła z irokezem czarnym na głowie, już na ostatnim USG było widać tą czuprynę, w szpitalu się wszyscy śmiali:-)
Jak była malutka to nikt jej nie mylił z chłopcem, teraz częściej się zdarza bo ma włosy krótko ścięte i zazwyczaj chodzi w spodniach. No i łobuz z niej straszny:-D

Dziewczyny doradźcie.
Wyszukałam na olx leżaczki dla dziecka, oba Fisher Price i w podobnej cenie, tylko modele inne i tu moje pytanie - który model lepszy?
Jeden taki - model Ślimak Fisher Price Leżaczek Ślimak P3334 - Ceneo.pl
Drugi taki - model Cudowna Planeta ten co kiedyś polecałyście. Fisher Price Bujaczek Cudowna Planeta T4145 - Ceneo.pl

Jedyny problem taki, że ten pierwszy jest w moim mieście a drugi (ten lepszy, oryginalnie droższy) 30 km ode mnie i musiałabym tam z kimś jechać oglądać.

reklama
Do góry