• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
tak myślę, że ta kołyska może na trochę dłużej wystarczyć i może po zablokowaniu funkcji bujania będzie można położyć na niej przewijak, hmmm...

a wracając do leżaczków, to mi się podobają takie mniej pstrokate. coś takiego LEŻACZEK BUJACZEK *BRIGHT STARTS* Comfort Harmony

ale ja mam po młodym leżaczek, więc ten zakup mi odpada (też taki kolorowy, bo dostaliśmy w prezencie). zresztą u nas mało korzystaliśmy, dlatego, że ja miałam takie krzesełko do karmienia z nakładką dla niemowlaka na leżąco. było dla mnie wygodniejsze, bo dziecko leżało wysoko.

Agulqa_b a widzisz to ciekawe, ta suszarka muszę staremu grzybowi pokazać :D

Co do lezaczko bujaczkow. Ja zdecydowanie jestem za klasycznymi prostymi gdzie wprawiane są w ruch przez ruch dziecka coś takiego jak Karpanna wstawiła. Żadnego sztucznego bujania tylko naturalne ruchy :)
Ja juz wstawiłam zdjęcie jakie mam ale dam jeszcze raz co mi tam :) nie dość ze są tańsze to u mnie zdecydowanie nr 1 :) a Ola w nim prawie pół roku spędziła uwielbiała się w nim bujać no i jeszcze ten wszyty kocyk, super sprawa. Mój juz wyprany schnie i czeka na nowego właściciela :)

Załączniki

• 1414606169893.jpg
    1414606169893.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 53
kurcze mam metlik w glowie. Niby bylam pewna ze chce to lozeczko pino biale 70x140 . Ale teraz jak szukam mebli na allegro do Robertowego pokoju, a chce polaczenie drewna z bialym to mega ciezka znalezc jakis fajny zestaw. Myslalam ze wlasnie znajde meble w polaczeniu bialego z jakims drewnem i spokojnie lozeczko by pasowalo. A wiekszosc jak sa biale to polaczone z jakims kolorem :-\
poza tym w sumie jak sie upre to do sypialni na pierwsze dwa trzy miesiace zmieszcze lozeczko 60x120cm tyle ze drzwi od sypialni nie otworze mega szeroko, ale mysle ze dwa miesiace przezyje, poza tym sypialnia i tak ciagle zamknieta, tyle co wejsc i wyjsc i w nocy. noo a najgorsze jest to ze mam juz przewijak na lozeczko 70x140 i co, mialabym drugi kupowac? slabo ;/
ehhh niemyslaca sie zrobilam w tej ciazy :(

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa_b jak kupisz mniejsze łóżeczko to przewijak bedxie pasował nadal! Gorzej jsk większe łóżeczko kupisz ale z tego co zrozumiałam chcesz mniejsze wiec nie będzie kłopotu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry