reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

ja w czym jechałam to w tym wracałam,jak mnie odwoził to dałam mu moje ubrania do reklamówki i miał z nimi po mnie przyjechać :tak: a dziecku biorę do szpitala kilka pajacyków i body,więc na to tylko kombinezon i czapa ,więc wezmę ze sobą ten kombinezon od razu

reklama
Ja to mam problem z rozmiarami dla małego, kurcze mam pajacyki na 56 i body to samo, potem mam oczywiście też większe.. ale nie wiem jakie do szpitala zabrać, może się duży urodzić i co ja wtedy z tymi małymi zrobię :-) Hm chyba, że dwa rozmiary sobie przygotuję..

Ja nie moglam wrocic w tych samych ciuchach bo mi wody odchodzily i wszystko bylo mokre do wykrecania:) Ale moj M tez na oriencie w tych sparawach.

Bobasowi do szpitala biore tez tylko bodziaki i pajace. M kombinezon i czape przywiezie.

Pupy nie smarowalam niczym.W szpitalu zabronili. Powiedzieli ze smaruje sie tylko wtedy gdy cos sie dzieje np.odparzona. A ja mialam z trzy rozne kremy;p Teraz kupie tylko sudocrem do uzycia w razie potrzeby.

Alecta heh. U mnie na pewno mikrus jak cora wiec jeden problem mniej;p

Ja tak samo jak bada wyszłam w tym co przyjechałam:)
Emolientów używałam, fajna sprawa moim zdaniem. Tanie może nie są, ale starczają na długo bo wlewa się zakrętkę..teraz używałam serii Mixa

Małemu do szpitala wezmę ze dwa bodziaki i pajace-większe i mniejsze i od razu ciuszki na wyjście, na czas pobytu ubierają w szpitalne

Ja też wróciłam w tym, w czym przyjechałam, ale najgorszy szok czekał mnie w domu, kiedy usiłowałam od razu wcisnąć się w jeansy sprzed ciąży, 20 minut wyłam na podłodze w łazience, bo myślałam, że to od razu nastąpi, a nie dopiero 2 lata później :baffled:

Nulini to moja mama opowiadała,że myślała identycznie w pierwszej ciąży, i nawet kazała mojemu ojcu do szpitala przywieźć spodnie z przed ciązy,a tu klops :szok:

Nulini - a co mnie teraz czeka?? dwie opcje były dla Ciebie sprawiedliwość musi być 2 doby i na imprezkę śmigniesz w ulubionych dżinsach :-)

Też planuje wracać w dresach albo getrach bo to najwygodniej,nie wyobrazam sobie dzinsow nawet tych najwiekszych po porodzie ubrac.

Ostatnia edycja:
reklama
bada, dla mnie było już szokiem, że kurtkę w której przyszłam na porodówkę nadal ciężko mi było dopiąć mimo braku dziecka w brzuchu :szok:

Może dlatego tak się teraz ciągle schizuję moją wagą, bo wiem, ile czasu zajęło mi za pierwszym razem wrócenie do normalności :wściekła/y:

Do góry