• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja też takich dużych wacików używałam.

Muszę się Wam przyznać, że ostatnio szaleję z zakupami. Wczoraj w Lidlu kupiłam getry ocieplane, naklejki na scianę i książeczkę dla starszej, a dla młodszej spodenki welurowe i sztruksowe. Dzisiaj w biedronce z kolei kocyk i ręcznik dla młodszej a dla starszej sukienkę i spodnie:) jako wymówkę mam to że to wszystko prawie z przeceny. W Biedronce była też taka fajna duża kuchenka dla dzieci, chcę taką kupić Ninie pod choinkę ale ostatecznie nie kupiłam, poczekam aż M wróci ze szpitala. Jak wróci zamówimy też fotelik do samochodu i akcesoria do wózka, do tego rzeczy kosmetyczno- lecznicze.

reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki, jak długo można trzymać rzeczy w koszyku na allegro? Albo się usunęły same...albo mąż niechcący usunął i o tym nie wie albo się przyznać nie chce...

Też mam problem z samoistnym opróżnianiem koszyka allegro :confused:
Przyszła moja pościel, boska jest :-D Materacyk mam już od piątku, wysłałam męża jeszcze po prześcieradełka do łóżeczka z biedrony, bo obejrzałam je niedawno, ale wymiarów materacyka pewna nie byłam, w domu sprawdziłam, to mąż już zakupi :-) Jutro powinna być już suszarka, bo dostałam meila, że wczoraj wysłali :tak:

Elutka rzeczy z koszyka znikają gdy kończy się dana aukcja lub brakuje asortymentu,mnie wczoraj tak 3 rzeczy znikły,okazało się,ze był koniec tych aukcji,a 2 pozostałe trwały

reklama
Byłam w tesco i są bodziaki poprzeceniane z krótkim rękawkiem. Różne ceny od niecałych 18 zł za 5 sztuk do 37 bodajże.

Kupiłam z kubusiem z krótkim i jadę jeszcze po bodziaki z długim i pajacyka wszystko w rozmiarze 56 bo tych mam malutko, wszystko na 62 mam....

Przy okazji kupiłam jeszcze za 30 zł śliczny pierwszy album też z kubsiem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry