• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

my mamy zamiar pod koniec roku lub na początku przyszłego kupić Zafirę,moi rodzice mają i często jeździmy gdzieś razem,bo akurat jest nas 7 osób ( już nie długo) teraz mamy Rovera ,ale 3 fotelików z tyłu nie pomieścimy ,co prawda Antoś już prawie wyrasta z podstawki,ale po co mają się gnieść :happy:

Kupiłam maleństwu 2 rożki za to,że mamusia taka z niego zadowolona,pięknie rośnie - ROŻEK BECIK NIEMOWLĘCY NA RZEP BAWEŁNA PRODUCENT (4343037109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jakoś jeszcze w ogóle nie czuję parcia na zakupy :-( Nawet mnie nie korci... A z Tosią to pamiętam, że z każdego wypadu do sklepu coś przynosiłam...

Pamka, ja tam na płeć nie czekam, bo jestem zagorzałą przeciwniczką kupowania czegoś typowo pod płeć ;-) Tosia przez pierwszy rok życia miała chyba zaledwie KILKA ubranek różowych, wózek brązowy, rożek zielony, unikałam różu jak ognia, więc teraz i dla chłopaczka i dla dziewczynki mam cały arsenał ciuszków ;-)

reklama
ja byłam przeciwniczką różu straszną ...też kupowałam wszystko w innych kolorach wózek to nawet bardziej chłopięcy miała :-p ale jak już się urodziła i ubrałam ją w różowe ciuszki od koleżanki i tak cudownie w nich wyglądała :-D :-D to później już się przekonałam ;-) chociaż oczywiście w granicach rozsądku też mnie przeraża jak dziecko ma wszystko różowe pokój różowy, kołderki różowe, firanki różowe i jeszcze dziecko całe na różowo :-D kosmos :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry