• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Chciałam sobie szlafrok do szpitala kupić, ale też ceny są wysokie jak na jedno założenie.. Skończy się pewnie na pożyczeniu jakiegoś ;-) Bo w satynie do szpitala na porodówkę raczej nie pójdę..

reklama
Ja myślę, że na oddziale będzie tak ciepło, że nie będę potrzebowała nic grubego. No ale przezorny zawsze ubezpieczony, także coś tam wezmę. Staram się jeszcze o tym nie myśleć żeby nie wykrakać, jeszcze 5 tygodni muszę wytrzymać potem niech się dzieje co chce :-)

Ja woz Robsona dopiero dostane na swieta
Mialam jechac do kalisza ale teraz juz wszyscy na mnie dmuchaja wiec pewnie wyjazd odpadnie
No i rodzice beda musieli jakos wozek dotachac a niewiadomo czy im sie zmiesci do samochodu
Wiec poki co nawet nie wiem co mam i jak sie z tego korzysya ;-)

Ja mam tu teraz ten moj polarkowy na krotki rekaw i mialam go raz na sobie.
Wisi na wieszaku teraz
Tak goraco ma oddziale ze mamy grzejnik zakrecony i okna rozszczelnione wiec chociaz tyle ze nie musze ske gotowac a i tak jest mega goraco
Bo w maju jak lezalam to takie zmarzluchy ze masakra

W sumie macie rację co tam się będę przejmować, jak nic innego nie wymyślę to satynę włożę :-) Przynajmniej będzie sexi mama, a nie smutas w za dużym, polarowym grubym szlafroku :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry