• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
nieobecna happy mum ma super ciuchy ale drogie :( ja głównie tylko na allegro kupuje i jestem bardzo zadowolona :-)po sklepach nie chodzę bo lekarz nie poleca mi takiego łażenia niestety....ale teraz sa przeceny i mi trochę szkoda

agulqa ja mam to samo co Ty- nie mogę się tak wypuszczać na miasto:)

jusia83 fajne te spodnie tez myslalam o nich :-) ale ostatecznie zdecydowałam się na
Spodnie ciążowe rozmiar L/XL (4362559589) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wygodne spodenki 3/4 dresowe alladynki pumpy S/M (4362150895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

a tutaj jeszcze
Leginsy Legginsy Getry Ciążowe z Panelem rozm. M (4237261267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
super leginsy
Biustonosz CIĄŻOWY bezszwowy ROZM.B/C/D SPORTOWY (4233645800) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bardzo wygodny stanik

Agulqa i tak nieźle nadrobilas :-D a internetowe zakupy ;-)? Ja jakbym miała kasę to bym non stop po allegro "biegała" :-D

właśnie wszystko o kase sie rozbiega ;) poza tym niektóre rzeczy boję się bo lubię znać np gatunek materiału by jakiegoś g nie kupić tym bardziej dla malucha. no i nie chcę też wydawać wszystkiego na raz bo z Ł już wiemy, że miesięcznie na samego gina i tabsy idzie ponad 500zł. a jeśli nie daj boże coś by było nie tak to i więcej. dlatego staram się nie szaleć, ale już przeglądam. za to prawdopodobnie w tym tyg zamówię sobie tą poduszkę motherhood :) mamusia sponsoruje :)

Ze sklepów stacjonarnych najbardziej lubię ubrania z h&m i... tesco :D

f&f ma super ubranka :)

C&A super rzeczy ma i normalne ceny :biggrin2:
Ja dzisiaj wparowalam do lumpa i nie udało się oprzeć :-D
Za to wszystko nie całe 20zl dałam :biggrin2: z tej maty szczególnie jestem zadowolona :biggrin2:

super! az zazdroszcze :D jeszcze nie znalazlam fajnego lumpka w inie ;/

agulqa ja mam to samo co Ty- nie mogę się tak wypuszczać na miasto:)

ja kilka dni po tym jak skonczylam plamic zaczelam sie wypuszczac. ale nie na x godzin tylko na krocej niz zwykle. no i nigdy sama!

U nas też niestety nie ma żadnego fajnego lumpeksu... jest jeden, tylko dla dzieci ale ceny kosmiczne, niektóre rzeczy droższe niż w normalnym sklepie.
Ja często kupuję na wyprzedażach większe ubranka. Np. gdy Młody miał 3 miesiące kupiłam mu dwie kurtki w lindex za groszę - na rozmiar 86 i 92 (wiem, szaleństwo) ;) Teraz Młody chodzi w tej na 86 a tą większą będzie miał na jesień i wiosnę. :)

nieobecna ja tez zawsze lubilam tak kupowac wiec mnie to nie dziwi ;d

dziewczyny czy ktoras z Was kupujacych pierwszy raz wozek ma juz jakis w 100% upatrzony? jesli tak jak mozecie wstawcie linki i d;aczego akurat ten? ja znow przegladam i pusto w glowie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agulqa zalezy czego szukasz. Ja pierwszy mialam tako laret i polecam jesli ktos a) nie musi go nosic i pakowac do auta b) potrzebuje wozka do jazdy w terenie. Ja ze mieszkam w centrum miasta sprzedalam lareta i teraz tez szukam powoli. Dzisiaj bylam wymacac w sklepie ten Peg Perego Book Pop-Up Completo i jest calkiem fajny. Najchetniej kupilabym uzywany bo tyle kasy na wozek to hmm. Ale zobaczymy. Mam jeszcze pare innych na oku do "wymacania" :) Ogladalam jeszcze X-lander x-cite ale dla mnie troche za duzy po zlozeniu i kubelkowe siedzenie w spacerowce mnie odstrasza. Wole takie z odchylanym oparciem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry