nieobecna87
Fanka BB :)
Doggi - a jak jest z materacem w przypadku takiego łóżeczka? To mnie zawsze zastanawiało
Czy normalnie wymieniasz co jakiś czas na większy?
Żelka -

Żelka -
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na 3 urodzinki kupiliśmy mlodemu "kure" z ikei KURA Dwustronne łóżko - IKEAjest mega szał na to łóżko ;-)
nieobecna ja tez zawsze lubilam tak kupowac wiec mnie to nie dziwi ;d
dziewczyny czy ktoras z Was kupujacych pierwszy raz wozek ma juz jakis w 100% upatrzony? jesli tak jak mozecie wstawcie linki i d;aczego akurat ten? ja znow przegladam i pusto w glowie
jusia - dla mnie akurat to, że ma przekładaną rączkę a nie siedzisko to wielki minus. Wyobraź sobie, że musisz pchać wózek, który z przodu ma 2 duże kółka, szerzej rozstawione a z tyłu dwa małe, w mniejszej odległości.
Spróbuj go sobie popchać w sklepie a też dojdziesz do wniosku, że to nie jest fajne.
Co innego gdy wózek ma 4 identyczne kółka - wtedy to rzeczywiście duże ułatwienie.