• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Nieobecna nie nie w żadnym razie, kupujesz materac specjalny na przedłużanie łóżka i on ma takie jakby dokladki, materac takvjakby tez się wydłuża ;) tez w Ikei kupiłam ;)

nieobecna ja tez zawsze lubilam tak kupowac wiec mnie to nie dziwi ;d

dziewczyny czy ktoras z Was kupujacych pierwszy raz wozek ma juz jakis w 100% upatrzony? jesli tak jak mozecie wstawcie linki i d;aczego akurat ten? ja znow przegladam i pusto w glowie

mój typ to był graco symbio Graco Wózek Symbio 3w1 Chilli Red spacerówka + gondola Go + fotelik - używany oczywiście, ale nie znam żadnych opinii odnośnie użytkowania, jedynie to mi się podoba i ma rączkę przekładaną w trakcie jazdy - bez zdejmowania siedzonka

jusia - dla mnie akurat to, że ma przekładaną rączkę a nie siedzisko to wielki minus. Wyobraź sobie, że musisz pchać wózek, który z przodu ma 2 duże kółka, szerzej rozstawione a z tyłu dwa małe, w mniejszej odległości.
Spróbuj go sobie popchać w sklepie a też dojdziesz do wniosku, że to nie jest fajne. ;)
Co innego gdy wózek ma 4 identyczne kółka - wtedy to rzeczywiście duże ułatwienie.

reklama
jusia - dla mnie akurat to, że ma przekładaną rączkę a nie siedzisko to wielki minus. Wyobraź sobie, że musisz pchać wózek, który z przodu ma 2 duże kółka, szerzej rozstawione a z tyłu dwa małe, w mniejszej odległości.
Spróbuj go sobie popchać w sklepie a też dojdziesz do wniosku, że to nie jest fajne. ;)
Co innego gdy wózek ma 4 identyczne kółka - wtedy to rzeczywiście duże ułatwienie.

no widzisz, doświadczenie żadne i nawet bym o tym nie pomyślała.... :eek::eek:
dzięki za dobrą radę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry