• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Żelka mogę spakować każdą, w pakowaniu mam wprawę, gorzej z wypakowywaniem :-)

Patrzyłam, że te podkłady rossmannowe są droższe niż te seni soft. Ale może faktycznie znajdę jakieś inne ;-)

reklama
Elutka, jenn - te podkłady z rossmanna z tego co pamiętam za czasów młodego są takie małe, tzn. mniejsze niż 60x90 a np. w moim szpitalu jest wymóg, że podkład na łóżku musi mieć rozmiar 60x90 właśnie. także sprawdź to sobie wcześniej. chyba, że TY dla dzidziusia już chcesz kupić ;-)

kupiłam dzis w aptece te mydło w płynie z nanosrebrem. nie kupuję do intymnej ani szarego tym razem. zabieram do szpitala tantum rosa i wlasnie to mydełko. mam nadzieję, że sie sprawdzi ;-)

Sprzedalam wozek po corce jedo fyn a wiec siadam do neta i kupuje maxi cosi mure:) Oboje z M jestesmy zakochani w naszej spacerowie trojkolowej Hauck i chcialam kupic identyczny z gondolą ale są tylko na piankowych kolach a my takich nie chcemy bo na naszym zadupiu muszą byc pompowane:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry