• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Żelka zajebiaszczy!!!!!!!!!!! Na prawde extra się prezentuje, kolorowe dodatki do tego i bedzie rewela. Podoba mi sie ten wzór zygzaka :)
Syn jest fanem zygzaka makłina, musiał jakoś przetrawić, że dzidziuś nie będzie się nazywał Złomek :rofl2::-D:-D:-D, to chociaż wóz w zygzaki ma (chociaż już mnie uświadomił, że to nie są prawdziwe zygzaki :-D).
Rozglądam się za róznymi dodatkami do wózka, widziałam osłonkę na pałąk z kolorowymi metkami, i osłonke na rączke city grip + jakiś śpiwór/kocyk i nie będzie smutno ;-) mam nadzieje :-D

Zelka super
Mi jedynie w tych wozkach nie pasi ze ta gondola jakos tak nisko jest
Widzialam raz w torunia murzyna z takim wozkiem
Koles mial chyba z 2,5m a ten wozio tak niziutko:-P

A dzieki dziewczyny dzieki ;)

Jezyk na teren mam wymienne kola, ala pompowane, dużo wieksze. Minusy takie ze nie są skrętne i wózek ze 2 kg ciezszy odrazu. Ale w góry można jechać, czy do lasu czy gdzieś : d

Agulga hahha. Ja mam 170 cm wzrostu i gondole prawie w kolanach. Tego Mudzina nie moge sobie wyobrazic :D na szczescie gondola duza jest, a od czerwca i tak przesiadka na spacerowke ;)

Szczerze wizualnie buga mi tak srednio odpowiada, do tego czarnego tez nie jestem przekonana, ale jego waga i funkcjonalności rekompensują wszystko (chyba) bo to tez wyjdzie w uzytkowaniu :D

Szprajt czekamy na foty :D

och Żelka, no cudo!!! dla mnie super, ekstra i w ogóle. zresztą Ty wiesz :tak::tak::tak::tak::tak:
a wybór tego koloru idealny. ten z różową budką może się schować :tak::tak::tak:

no to mój. zdjęcie na szybko. bez spacerówki, bo nie składałam. z foliami, bo nie miałam siły go obierać z wszystkich pianek, tekturek itp. ;-)
WP_20141216_004.jpg

mam dokupiona przedłużaną budkę, ale nie montowałam ;-)

Załączniki

• WP_20141216_004.jpg
    WP_20141216_004.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Szprajt ten kolor to Papuga? Świetny!!! Przedłużana buda to po podstawa ;). Mi sie w Joolzach podoba ten kosmiczny ksztalt stelaża i chyba to są dosc wysokie wozki, prawda? ;) no i skorzane wykonczenia ... miodzio :)))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry