• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

No powiedzialam dzis ł ze odradzacie pralko suszarke a on
Ł: to super jeden wydatek mniej
J: chyba nie. Trzeba kupic pralke i suszarke
Ł: to ile to kosztuje
J: no min. 3tys
Ł: to mi teraz doje.balas :-P

W ogole kupilam te buteleczki do samolotow z rossmana
I juz nalalam szampon odzywke i zel pod prysznic
Zapakowalam kolorowe tetry do torby i juz brakuje w niej coraz mniej rzeczy ;-)

reklama
ja nie mam kompletu,pralkę mam Samsung,a suszarkę Beko :tak: natomiast wytłumaczono mi,żeby różnica w załadunku pomiędzy pralką a suszarką była 2 kg,czyli mam pralkę 6 kg wsadu to suszarkę kupiłam 8 kg;-)

bada, oczywiście, że tak :). ja też mam pralkę candy sprzed 4 lat o i suszarkę elektroluxa kupiłam. i tak jak piszesz, żeby wsad się zgadzał. ja mam 1kg różnicy na korzyść suszarki. ale mi chodziło o jednoczesny zakup. zauważ, że nawet na ekspozycji są komplety zrobione, tj. stoi pralka firmy X, a na niej suszarka firmy X. a tak w ogóle, to suszarki są mało popularne. w media bardzo mało tego sprzętu sprzedają (info od sprzedawców-znajomych).

agulqa, dzięki!!! już wiem, że tetry brakuje w mojej torbie do szpitala.

słyszałam że suszary elextroluxa są bardzo dobre :)
Chociaż ja nie lubie tej firmy, mam teraz ich pralkę i od początku są z nią problemy ... teraz ti już całkiem często plami i brudzi ubrania, mimo konserwacji, calgonami, octami, kwaskami cytrynowymi i innymi takimi :/

Moja mama i przyjaciółka mają hotpointy i są bardzo zadowolone, opinie w necie różne. Z kolei znajomi odradzają mi bardzo prale szajsunga eco bubble (bnardzo chciałam) bo podobno głośna mocno, chodzi i nie warta swojej ceny, ale to jak z wózkami każdy oczekuje czego innego ;-)

to ja znów polecam Samsunga pralę,mam 3 rok i jest super ;-) natomiast elektroluxa odradzam,bo mam lodówkę,która w ciągu pierwszego roku była naprawiana 3 razy i w reszcie w lutym dali nam nową,jak na razie działa,ale i tak zniechęciła mnie do tej firmy
kupując suszarkę kupiłam chyba najtańszą na rynku w klasie A+ Beko.,kupiłam w sklepie internetowym,ale popytałam kilku sprzedawców o tą firmę i chwalili,ponoć mało awaryjna,ale jak ze wszystkim,albo się trafi albo nie ,zobaczymy :happy2:

W pl mam zmywarkę, pralkę i lodówkę beko i tez jestem bardzo zadowolona
A tu kupiliśmy nie dawno lodówkę tez beko a pralkę mamy hoover'a, suszarki nie posiadam, bo nie mama miejsca:(

reklama
Ja bym kupiła Ninie prezent od Jagódki na przyjście ze szpitala ale kompletnie nie mam pomysłu co kupić... bo Mikołaj, święta, a na początku lutego jeszcze ma urodziny... tyle rzeczy dostała/dostanie że już nie wiem z czego się może ucieszyć. Lalkę bobaska i wózek dostanie na święta od teściów....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry