• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

nie wiem jak tam wypadają te foteliki z x-landera, ale do x-landerów (a w sumie do większości wózków) po zamontowaniu adapterów pasują też foteliki maxi cosi.
ja nie mam w swoim aucie isofixa, więc jako pierwszy fotelik miałam maxi cosi citi, a teraz używamy maxi cosi tobi.

używanego w życiu bym nie kupiła.

reklama
nieobecna, my mamy właśnie taki podnóżek, ale Młoda mając 1,5 roku już praktycznie w ogóle w wózku nie jeździła, więc na te sporadyczne wycieczki dawała radę.

AZA, też bym najchętniej kupiła na raty, bo spacerówkę już mam, tylko gondola i fotelik, ale niestety mój wózek nie jest tak popularny, jak X-Lander i nie ma szans, zebym znalazła "na części"...

Żelka, u nas fotelik wózkowy był używany sporadycznie, raz w tygodniu na wyjazd do babci na obiad i czasem na jakąś wycieczkę, bo wygodniej nam było z fotelikiem, niż przekładać z gondoli do fotelika w samochodzie... Poza tym jak ktoś sprzedaje cały wózek 3w1, to siłą rzeczy fotelik też jest używany i akurat nie miałabym oporów przed kupnem...

Nulini spoko Ty byś nie miała oporów, a ja bym używanego fotelika nie kupiła za Chiny, dopłacić 300 czy 400 zł to nie jest jakiś znowu wielki dramat (przynajmniej dla mnie), a mam pewność że nic sie nie działo z tym fotelikiem wcześniej. Tyle że ja z dziećmi "robię" ok. 30/40 km dziennie więc w sumie jeżdżę dużo i dla mnie bezpieczeństwo w aucie to priorytet i tutaj nie mogę sobie pozwolić na oszczędzanie, bo ryzyko kolizji czy wypadku u mnie ejst większe niż u kogoś kto jeździ raz na tydzień czy dwa pare km.
Dlatego jak napisałam wcześniej "jeśli dużo jeździcie" :tak:nie ma co oszczędzać na używkach, można oszczędzić na wózku, łóżeczku, ciuchach, ale na życiu malucha ja osobiście bym nie oszczędzała.

Co do wózków ja jestem wielką przeciwmiczka tych z tymi małymi kółkami z przodu cholerstwo nie praktyczne. My mieliśmy dużo, pompowane koła i sprawdziły się w każdych okolicznościach i terenach nawet wielkie piaski, góry, potoki nie straszne mu były wszędzie z tym wózkiem weszłam :)

agulqa_b dokładnie 4 koła i pompowane i spacerki spokojne i bezproblemowe i bez szarpania

Te retro wózki są super i śliczne tylko te cienkie kółka tylko do miasta się nadają :/ wiec u mnie raczej odpada boy często jeździmy do Szklarskiej cxy ksrpacza i Świeradów polazic pi górach (tylko godzina autem) wiec wózek wyczynowy potrzebuje ;)

Nulini fajny wygląda na masywny i solidny, tylko te małe kolka z przodu nie trafiają do mnie :/ no i ja nie chce 3w1 mam super fotelik nosidełko więc u mnie wózki w prostsze wersji będą ;)

AZA ja też miałam polski wózek za 650 zł bez skretynych mini kółek i był najlepszy na świecie i chce taki sam kupić (ten oli zorany konkretnie ale przeszedł naprawdę wiele przez rok użytkowania) był lekki, łatwy w obsłudze i jak pisałam wszędzie dało się nim wjechać

Internetowa wyprzedaż - miałam zamówić wczoraj ale zapomniałam.. a dzisiaj jeszcze taniej :)

jakby co to musisz w 2 miesjcach szukać - i w norlanych ubraniach i po klinięciu na czerwony baner (są inne)

reklama
Ooo dobrze wiedziec! Musze popatrzeć jak bede w domu. Co fo fotelika to zgadzam sie z Zelka w 100%. Ja kupujac foteliki patrzylam na testy a nie na cenę. Oba mamy cybexa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry