• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Aqulaq_b może to zależy od smyku choć w sumie powinni mieć ten sam asortyment, ja oglądałam jak byłam w pl, to były z canpola, aventu i jeszcze jakieś firmy chyba kolo 20 kilku zł.....ale wiesz jak to bywa raz mają raz nie....

reklama
Heh to w aptece chyba będzie najlepiej szukać... Bo z allegro tylko to zamawiać i za przesyłkę płacić...

Fuck, przypomniałam sobie , że wkładek laktacyjnych nie wrzuciłam do koszyka i nie kupiłam a teraz już po ptakach bo paka przyszła :-( Ooo losssieee..... Gdzie ja mam głowę?

Dagi hehe, ja mam jedno opakowanie i chciałam już na zapas drugie kupić no i widzisz, skleroza. Do szpitala z wkładek biorę to co mam ze szkoły rodzenia , probki. Akurat zużyję.

Zna się któraś i poradzi???

Jak kupiłam ten higrometr, to mi na początku pokazywał w sypialni 37% wilgotności (optimum to 40%-60%).
W ciągu dnia, jak okna SZCZELNIE zamknięte (+ zawsze jeden kaloryfer włączony na "3") - 45%.
W nocy, jak położę ręcznik na kaloryfer - 52%.
A jak wietrzę przed spaniem, spada znów do 45% :confused:

No i mam dylemat, bo lubię mieć rozszczelnione okna i ogólnie dużo wietrzyć, ale wtedy mi powietrze wysycha :-D

reklama
Nulini, więc wtedy musisz nawilżać, żeby uzyskać optymalną wilgotność :-D
u mnie dziś w nocy tylko raz się nawilżacz włączył, bo tak było ponad 60%. w nocy musiało spaść skoro zaczął działać. ale nad ranem znowu był uśpiony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry