reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
:-) a tutaj fotelik samochodowy, który dostaliśmy od rodzinki. Troszkę kolor mógłby być ładniejszy, ale oceńcie same. Jakościowo i pod względem bezpieczeństwa wydaje sie całkiem całkiem.

a wiecie co, ja dzisiaj chyba bede skladac zpowrotem lozeczko do malego i wynosic do piwnicy....bo kupilam okazyjnie taki fajny koszyk na stojaku na koleczkach , co prawda wystarcza tylko na pol roku , ale jest przynajmniej mobilny i moge malego wozic po calym mieszkanku:-)
tak wiec zabralam sie na nowo za pranie akcesorii koszyczkowych , ciekawa jestem czy moj M. tez bedzie tym zachwycony jak wroci z pracy:-D

dalej nic nie mam :-( mąż wraca późno w nocy i nie mogę nawet z nim pogadać o tych co są w necie....mam wrażenie że moja dzidzia czeka aż wszystko będziemy mięli dopiero się wykluje...:-) jutro lecę na wyniki to jeszcze raz skoczę po tych naszych sklepikach może coś dowieźli?:confused:

kurcze ja to bylam tak zestresowana zakupem wozka, nic mi sie nie podobalo, ze sie w koncu poplakalam w sklepie, i mezu mnie pocieszal i doradzal, i negocjowal ceny i gadal z tymi beznadziejnymi notabene sprzedawczyniami co im sie nie chcialo pokazac jak sie sklada itp, ja nie wiem co one robia calymi dniami w tych sklepach...:dry:

A_rwen_ko bardzo fajny fotelik i ma wkładki dla malucha - będzie mu wygodnie!!!! A kolor im ciemniejszy tym lepszy bo nie brudzi się tak bardzo...:tak:

Majkam to jak juz skończysz szykowanie kosza to poprosimy o zdjęcie, urocze są takie koszyki i fajnie, bo zajmują mniej miejsca, no i są mobilne...:tak: :tak: :tak:

Kasirko udanych łowów!!!:-)

reklama
Wiecie co dziewczynki dziś położna u nas była i mówi że najlepiej jest maluszka smarować oliwką BAMBINO a do kąpieli dawać oliwę z oliwek bo inne kosmetyki uczulają ... ja kupiłam Johnsona ( czy jak to się tam pisze ... i oliwkę PENATEN ) i maluszkowi skórka się zrobiła delikatnie zaczerwieniona,położna mówi że to właśnie przez te kosmetyki bo one uczulają i że szybciuchno trzeba odstawić żeby uczulonka nie było ...
Wogóle maluszek po porodzie ma taką jakby suchą skórke i trzeba go smarowac oliwką ...
A do pępuszka mogą być gaziki LEKO ( ja takie używam ) ale też w szpitalu dali receptę na spirytusik jakiś taki na zamówienie robiony,dziś odbieram go z apteki i tym będe pielęgnowała pepusioo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry