Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tez tak mam jak juz wejde do sklepu to nie moge sie powstrzymac
niezle sie bartek ceni ogladalam dla Emilki jak bylam w pl
moj tata myslal ze butki 16 zeta anie 160 hehe
taki lekki bardzo i malych rozmiarow... mysle coby nie kupic lozka dla juniorow z tej serii teraz 

...my tez mielismy kupic jakis stoliczek i krzeselka......ale po umeblowaniu stwierdzilam ze bedzie bardzo ciasno
....a z czasem jeszcze jedno lozko trzeba bedzie wstawic...
Ja robie to co nam kazał nasz ortopeda...I powiem szczerze ze stopkami sie przejmuje - ja jako dziecko musialam cwiczyc zeby nozki byly proste, M ma plaskostopie.....wiec nie chce zeby u Kuby tez cos
Tym bardziej ze odkad zaczal chodzic to stawial stopki za bardzo na boki...a teraz widze ze jest lepiej 
(dla Kuby kombinezon mialam z Coccodrillo i jakis taki wlasnie jakby niewygodny byl, do tego zapinanie zachodzilo az na buzie).
, wiec trzeba by 56 - a tu wybor niewielki....
, bo 120zł + 20zł przesyłka i mi strasznie drogo wyszło 
, a pomyślałam, że jak u nas w Kaliszu byłam ostatnio, to Natalce kupiliśmy za 90zł ten różowy, co miała i liczę na to, że jak tam pojadę next time, to może coś wybiorę 
, a jak nie, to wtedy zamówię ten z allegro 
.
, że mogę też nie dostać nic fajnego, a w H&M jak byłam, to też cena taka jak na allegro, więc chyba się skuszę.