Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tez tak mam jak juz wejde do sklepu to nie moge sie powstrzymac
niezle sie bartek ceni ogladalam dla Emilki jak bylam w pl
moj tata myslal ze butki 16 zeta anie 160 hehe
taki lekki bardzo i malych rozmiarow... mysle coby nie kupic lozka dla juniorow z tej serii teraz 

...my tez mielismy kupic jakis stoliczek i krzeselka......ale po umeblowaniu stwierdzilam ze bedzie bardzo ciasno
....a z czasem jeszcze jedno lozko trzeba bedzie wstawic...
Ja robie to co nam kazał nasz ortopeda...I powiem szczerze ze stopkami sie przejmuje - ja jako dziecko musialam cwiczyc zeby nozki byly proste, M ma plaskostopie.....wiec nie chce zeby u Kuby tez cos
Tym bardziej ze odkad zaczal chodzic to stawial stopki za bardzo na boki...a teraz widze ze jest lepiej 
(dla Kuby kombinezon mialam z Coccodrillo i jakis taki wlasnie jakby niewygodny byl, do tego zapinanie zachodzilo az na buzie).
, wiec trzeba by 56 - a tu wybor niewielki....
, bo 120zł + 20zł przesyłka i mi strasznie drogo wyszło 
, a pomyślałam, że jak u nas w Kaliszu byłam ostatnio, to Natalce kupiliśmy za 90zł ten różowy, co miała i liczę na to, że jak tam pojadę next time, to może coś wybiorę 
, a jak nie, to wtedy zamówię ten z allegro 
.
, że mogę też nie dostać nic fajnego, a w H&M jak byłam, to też cena taka jak na allegro, więc chyba się skuszę.