reklama

zakupki dla naszych maleństw

I kolejne... Anetko, fajne te buciki dla Kubiego, karuzela też super, aż bym też chętnie kupiła, ale niestety :-), Nacia swojej nie zniszczyła i jeszcze mamy.

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka - buty świetne, karuzela zresztą również.
Pysia - cudne te ubranka.
A my dziś kupiliśmy Adasiowi stolik z dwoma krzesełkami oraz kolorowe obrazki do pokoju.

63423_PE170999_S4.jpg71395_PE186815_S4.jpg

Pysiu to zaszalalas- sliczne ciuszki :-)
Aniu ja tez chcialabym kupic taki stolik dla Julka :tak:- z IKEI prawda?
Anetko buty bardzo ladne, ja ostatnio kupilam Julkowi buty z ELEFANTOW i jestem bardzo zadowolona:-)

Koralku, tak, masz rację, z Ikei. Chcieliśmy co prawda nieco inny, ale nie mogliśmy go znaleźć. W poznańskiej Ikei jest od dłuższego czasu remont i w związku z tym pewien chaos. Ponoć ma to być największa Ikea w Polsce.

nas tez czeka w najblizszym czasie zakup stoliczka i krzeselek no i biale beda zeby pasowaly do reszty mebelkow:tak:
pysia ty zawsze jak juz kupujesz to z rozmachem hehe jednej bluzeczki by nie dalo rady co;-):tak::-Dtez tak mam jak juz wejde do sklepu to nie moge sie powstrzymac:tak:
anetka butki fajne:tak:niezle sie bartek ceni ogladalam dla Emilki jak bylam w pl:tak:moj tata myslal ze butki 16 zeta anie 160 hehe:-D

ania 1 ja mam wlasnie ten stolik.. jest super :tak: taki lekki bardzo i malych rozmiarow... mysle coby nie kupic lozka dla juniorow z tej serii teraz :tak:

kupilam moje dzidziuni zaje..fajne buty... z czarnej skory..ocieplane do pol lydki :-)

pysiu slicze ciuszki takie słodziutkie:)

anetko buty świetne:)

ania fajne mebelki , tez by mi sie przydal taki stoliczek i krzeselka ale mam male mieszkanie i zabrdzo chyba nie bede miec na nie miejsca ale pomysle o nich

Pysiu-śliczne ubranka:tak: My też ostatnio kupiliśmy Basi dużo nowych, ciepłych rzeczy, ale aparat się zepsuł...
Ania-też mieliśmy kupić ten stolik z krzesełkami, ale jak byliśmy w Ikei to akurat go nie było:no:Za to u Basi w pokoiku wiszą dokładnie takie same obrazki;-)

Kochane - super zakupki :tak:
PYSIA - ubranka fajowe...Natalka bedzie wystrojona jak mala dama :-)
ANIA - mebelki bardzo fajne :tak:...my tez mielismy kupic jakis stoliczek i krzeselka......ale po umeblowaniu stwierdzilam ze bedzie bardzo ciasno :sorry2:....a z czasem jeszcze jedno lozko trzeba bedzie wstawic...
KTOSIA - hehe ale jestem ciekawa tych butkow Nelki :-p

A z tymi butkami....to wiecie ja nie wiem....ale wyglada na to ze co lekarz to inna opinia :confused: Ja robie to co nam kazał nasz ortopeda...I powiem szczerze ze stopkami sie przejmuje - ja jako dziecko musialam cwiczyc zeby nozki byly proste, M ma plaskostopie.....wiec nie chce zeby u Kuby tez cos :sorry2: Tym bardziej ze odkad zaczal chodzic to stawial stopki za bardzo na boki...a teraz widze ze jest lepiej :tak:

PYSIU - a dzis to ja mam do Ciebie pytanie...Czy Ty kupilas ten kombinezon-spiworek dla Mateuszka? Ajesli tak czy juz go dostalas? To bylo z allegro zdaje sie, Coccobello, dobrze mi sie wydaje?
Ja szukalam w sklepach i powiem szczerze marnie.....w Smyku i 5-10-15 takich nie maja....W Coccodrillo są....ale....no wlasnie - one są takie bardzo sztywne :dry: (dla Kuby kombinezon mialam z Coccodrillo i jakis taki wlasnie jakby niewygodny byl, do tego zapinanie zachodzilo az na buzie).
Poza tym tam rozmiarowka jest lekko dziwna - 62 jest strasznie wielkie.....spokojnie jak 68 wyglada :tak:, wiec trzeba by 56 - a tu wybor niewielki....
Dlatego chcialam zapytac jaki jest ten Coccobello, bo oni sie chyba wzoruja na Coccodrillo.....czy to 62 tez jest takie duze? I czy jest bardzo sztywny.....w aukcji napisali ze to nylon - czy to bedzie przepuszczac powietrze? :confused:
Poki co najbardziej te mi sie podobaja, ale wiadomo ze wyglad to nie wszystko....a chcialabym zeby to byl dobry wybor....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anetko, no nie kupiłam :no:, bo 120zł + 20zł przesyłka i mi strasznie drogo wyszło :szok::crazy:, a pomyślałam, że jak u nas w Kaliszu byłam ostatnio, to Natalce kupiliśmy za 90zł ten różowy, co miała i liczę na to, że jak tam pojadę next time, to może coś wybiorę :rofl2::-p, a jak nie, to wtedy zamówię ten z allegro :tak::-D.
Tylko teraz mnie wystraszyłaś :szok::rofl2:, że mogę też nie dostać nic fajnego, a w H&M jak byłam, to też cena taka jak na allegro, więc chyba się skuszę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry