reklama

zakupki dla naszych maleństw

a oto poprasowane kaftaniki i koszulki....:-) pajace i spodenki :-)
43mx3km.jpg
485olld.jpg
4416iw5.jpg

reklama
O kórcze KASIRA:szok: , a ja myslałam, ze mam duzo ciuszków i moj M tez tak ostatnimi czasy mówi, ze juz dosc, ze wystarczy ale w porównaniu do ciebie to nie mam nic:happy: :-(

mona te poprasowane to tylko takie małe a jeszcze mam sporo takich większych....na 74i w zwyż...kurcze siostra sprawiła mi radość pooddawała mi po swojej córci dużo rzeczy, robiła porządki :-) ale jestem szczęśliwa:-D

Tak, tak pisz mi wiecej to juz wogóle:sick: .
Fajna masz siostrę :happy: ja to mam brata ale za nim on ojcem zostanie to ja chyba babcią juz bedę:-D i nawet te moje ciuszki do niczego sie juz nie przydadzą:laugh2:

:eek::eek::eek:

ulala!!!!

kiedy mnie ktos pytal czy juz kompletuje wyprawke, ja dumnie odpowiadalam,Maly moze juz sie gramolic na ten swiat:cool2:, ale przy tych okazalosciach i ilosciach to ja wysiadam i to w przedbiegach no:-p....
W kazdym razie gratuluje i zazdroszcze hi hi

KASIRA - swietna ta biedroneczka :-) A ja teraz tez prasuje takie stosy :szok: :-D Kupilam komode, ktora siega mi do brzucha....i jest juz pelniutka :-D Ja tak jak Ty Kasira mam ubranka w roznych rozmiarach - nawet na 92 cm kilka....Ja mam czesc z tego po corce szwagra...:-) , tylko tych najmniejszych duzo sama kupilam na 51, 56 i 62 cm - nie moglam sie powstrzymac....:-D

aneta tylko się nie przemęczaj przy żelazku i nie nagrzewaj brzucha, bo podobno jest niebezpiecznie prasować w ciąży....ja niestety prasowałam na siedząco przy desce, bo nie mogłam stać jakoś brzuch mnie ciągnął na dół... ale jakoś się udałoj jeszcze tylko pieluchy tetrowe:tak: bo tez mam kilkanaście sztu, zawsze się przydadzą:tak:

mona być może zostaniesz tą babcią za nim twój brat coś zmajstruje hihihihi:-D :-D

reklama
ojj ja to jednak niemam nic jak tak patrze na te wasze ciuszki...
wyparne byly raz ale w zwyklym proszku i teraz chyba zcas wziasc sie za parnie w dzieciowym i parsowanie...poscieli i ubranek..jejc ja napraewde niemam ubranek jak patzre na was:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry