reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla naszych maleństw

My wózki oglądaliśmy przed wczoraj.
Spodobał nam sie taki za 670zł (miał wszystko), firmy oczywiście nie pamietam więc musze podejśc jeszcze raz i zapytac bo moze bedzie taki na allegro a w jeszcze lepszej cenie:happy: .
Zreszta nie wiem czy nam się do kwietnia nie odwidzi :tak:

reklama
:-) Od kiedy dowiedziałam się że będzie córunia nie mogę się opanować i kupuję mnóstwo rzeczy które mi się podobają. Wózek mamy już wybrany, mój się uparł i nie da się go przekonać :). Łóżeczka jeszcze muszę zakupić bo wszędzie musi być po jednym żebym nie woziła wszystkiego. A ciuszków już dwie walizki:happy:. Ale w różnych rozmiarach tzn. od 60 w górę bo w mojej rodzinie same duże dzieci się rodzą.

A ja kupiłam dopiero kilka ciuszków, np w ostatni weekend 2 śliczne komplety w Smyku....Z to babcie szaleją, ostatnio mama zadzwoniła z informacją, ze kupiła 10 par śpioszków...:-D , moj tata też kupuje, ostatnio ręczniczek z kapturkiem i rożek (bardzo zadowolony bo chciał wnuka-wszystko błękitne kupuje hihihhi). Poza tym całą masę rzeczy dostaliśmy po córeczce brata przyszłego tatusia. W związku z tym ja narazie nie przesadzam z zakupami, bo i tak mamy juz cała masę rzeczy.:-)
No i cały czas biegam po internecie i szukam lóżeczka i wózka, mam już kilka upatrzonych. Np bardzo podoba mi się taki wozek, zerknijcie:Baby Dreams ATLANTIC-Głęboko-Spacerowy +FOLIA+WY (156550457) - Aukcje internetowe Allegro

super rzeczy juz macie! Mnie sie wlasnie podobaja takie kaczuszki szlafroczki albo reczniczki i takie przebierane ubranka.
Kasira - a jaki model Deltim? ja ogladalam focus
WÓZEK 3 - FUNK.FOCUS - 18 KOl. MEGA PROMOCJA !!! (156410678) - Aukcje internetowe Allegro
jest tez opcja z fotelikiem za 839pln.

co do zakupow to jak pisalam moj M jest gotow poczekac jeszcze, ale nie zabrania.
Postaram sie wymusic na nim zeby zrzucil zdjecia ubranke to wkleje.

Anusia_ch a jaki laktator polecasz reczny czy elektryczny? zaznaczam ze zamierzam karmic piersia.

Wiki słodkości :-) podoba mi się ten pajacyk dla małego piłkarza ;-)
Ja też zamierzam karmić piersią ale niemam zielonego pojęcia na temat lekatorów itp.
Niczka ja tez przez dłuższy czas byłam zakochana w tym wózku co ty ale teraz mam upatrzony inny właśnie Baby dreams Atlantic - zobaczymy tylko na jak długo.

NICZKA, ten Focus, ktory wkleilas tez mi sie podoba i sie nad nim zastanawiam :-) , ale ostatnio bardziej spodobał mi sie Baby dreams atlantic...................z tym ze Focus jest tanszy....

ha ha no to ladnie, a mnie napoczatku podobal sie baby dreams atlantic a teraz wlasnie focus - ze wzgeldu na opcje fotelika.

reklama
Gdzieś się zapodziała moja poprzednia wiadomośc.
A pisałam, że nam sie podoba ten wózek no i, ż e wogóle z firmy TAKO najbardziej.

5.jpg

Do góry