reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Smart, fajne buciki;-):-D. My na dwór jeszcze wcale nie mamy. Czekam na ustabilizowanie pogody, żebym wiedziała jakie buty kupić.

A narazie kupiłam trochę ciuszków na lato, z krótkim rękawkiem, oraz trochę bluzeczek i bodziaki.
Te 3 bluzeczki są z allegro. Nigdzie nie mogłam dostać białych, które by mi się podobały, więc został net. Białe są rozm. 80, a różowa 86.

reklama
szalejecie dziewczyny.... widac ze wiosna za pasem
cudne ubranka i buciory...
Pysiu a ty to wszystko na allgero?

Pysia-super ciuszki:-) Ja też jakiś czas temu kupiłam Basi kurteczkę i czapeczki na wiosnę, ale nie mogę nic wkleic, bo zdjęcia są w aparacie, a M zgubił urządzenie do wczytywania kart:no:

dziewczyny sliczne rzeczy zescie pokupowaly :tak:

ja co prawda zdjeciowek nie posiadam, moze cykne inna raza ... najbardziej jestem zadowolona z ostatnich zakupionych

bucikow, sa cudne, zlote i kosztowaly mnie majatek, ale sobie szybko wytlumaczylam ze zostana dla drugiego dziecka wiec cene trzeba dzielic przez dwa :laugh2: (75dolcow)

suknie balowa z disneya zlota, cos mnie wzielo na zloto no bo dla ksiezniczki to jakzeby inaczej :sorry:

i jeszcze z dysneya taki komplecik a'la mini mause- spodenki, bluzka z dlugim i fartuszek, wszystko czarno bialo czerwone w kropki, takie tam cudenka:tak:

ale bucikami to sie podjaralam, tak samo jak dla siebie i dla malej uwielbiam kupowac, juz 2 pary bucikow mam zamale i odstawilam do lamusa, a te nowe to rozmiar 130 mm :-) to juz jej 5 para, ciekawe ile jeszcze nakupie bom zboczona na tym punkcie, teraz mi sie marza dla niej kalosze i sztormiaczek coby latac jak pada po dworze i skakac po kaluzach :-)

u nas kapciuszki i buciki juz nabyte:tak:......jesteśmy gotowi do chodzenia:-D....

ja jestem troszke w szoku bo kupilam malemu pajaca do spania w hm na 86cm.....takie duze mi się to wydaje a normalnie pasi na niego -
jaką rozmiarówkę z hm używacie dla swoich?

Hana-ja dotychczas używałam rozmiaru 80, ale wczoraj dostałam od mojej mamy dla małej body z HM rozmiar 86 i też się zastanawiałam czy nie za duże:sorry2:

A to nasza nowa kurteczka wiosenna i czapeczka;-)

reklama
jakis czas temu kupilam komlecik rozmiar 74cm w HM i spodnie sa ok, ale w bluze ciezko sie rece wklada, przymala juz troche, a ubranka ze smyka 80cm sa akurat

Do góry