• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
aga już kiedyś pisałam, ale napiszę jeszcze raz :) 4runner: Bebé beni nie jest to znane wozidło, ale jest firmowane i na gwarancji roana, zresztą na rynku jest bodajże od 2010 roku więc niezbyt długo, ale jak na tą cenę jestem mega zadowolona i córa też;-)

kiniajaka podoba mi się twój wybór, jedyne co to zwróciłabym uwagę na budę w spacerówce bo jak jest duża (taka że zasłania całe dziecko) to bardzo duży plus:)

LadyDo a ktorego mutsy ty posiadasz ? pewnie pisalas ale wylecialo mi z glowy :|
ja juz nie wiem na co stawiac czy na jakiego wymiary po zlozeniu (duzo jezdze samochodem i fajnie bybylo zeby woz nie zajmowal calego bagaznika) czy wygode i konfort prowadzenia. Bo niestety kupujac Loole krora szalenie mi sie podba nie moge wymagac konfortowej jazdy ktora dalby mi zapewne mutsy :-D no ale mutsy sie nie sklada tak fajnie jak looola :-D aaaaaaaaaa :szok: juz wiem czemu ciaza trwa 9 miesiecy :-)

ja mam dokładnie taki Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://babyboutique.pl/Pub/Allegro_zdjecia/45_urban_activecofee_szampan/thumbs2/IMG_7886.JPG

http://babyboutique.pl/Pub/Allegro_zdjecia/45_urban_activecofee_szampan/index.html

Ostatnia edycja:
Lady koła tak śmiesznie skrętne w tym wózku, jeszcze takich nie widziałam, ciekawe czy dobrze się prowadzi w ciężkim terenie. Ja ze skrętnych przednich, dużych jestem bardzo zadowolona, ani razu nie użyłam ich blokady:tak: Wózek który zamieściłaś też wydaje się ciekawy z tym że wydaje mi się że plastikowa gondola to minus bo dziecko się będzie pociło, czytałam nawet na innych forach że w nieoddychających gondolach pod materacykiem skrapla się woda i ludzie pisali że robią sie czarne kroki pleśni

Lady koła tak śmiesznie skrętne w tym wózku, jeszcze takich nie widziałam, ciekawe czy dobrze się prowadzi w ciężkim terenie. Ja ze skrętnych przednich, dużych jestem bardzo zadowolona, ani razu nie użyłam ich blokady:tak: Wózek który zamieściłaś też wydaje się ciekawy z tym że wydaje mi się że plastikowa gondola to minus bo dziecko się będzie pociło, czytałam nawet na innych forach że w nieoddychających gondolach pod materacykiem skrapla się woda i ludzie pisali że robią sie czarne kroki pleśni

szczerze - nikogo nie chcę urazić ale to jakieś bzdury :) nie ma czegoś takiego jak oddychające gondole, bo akurat na wózkach sie znam, bo moja firma produkuje części do wózków dla kilku fabryk.
:)
wszytskie gondole mają specjalne dopuszczenia i certyfikaty i nawet w tych obszytych materiałem wnętrze zazwyczaj jest z tworzywa. Jest mniej estetyczne tworzywo plus materiał w dowolnym kolorze- bo tak zawsze było. W wózkach starego typu zamiast tworzywa była sklejka - zwykła meblowa. ona często po zalaniu pleśniała i się rozwarstwiała i dlatego z niej zrezygnowano na rzecz tworzywa które często ma właściwości antybakteryjne (czyli powierzchnia nie sprzyja zagnieżdżaniu się pleśni itp). W tanich wózkach jest jeszcze sklejka ale nawet polscy producenci od tego odchodzą.

Na prawdę nie chcę nikogo obrazić ani urazić ale pleśni i różne takie mogą być przyczyną zaniedbania... jak się dziecko przesika to niestety trzeba wszystko wywietrzyć i porządnie wymyć i wysuszyć w każdym wózku. Ja jestem bardzo zadowolona z tej gondoli zwłaszcza na zimę, bo nawet w pluchę i błoto nie miałam problemu z utrzymaniem jej w czystości. A że w tworzywach pracuję 10 lat i wiem, że słowo plastik nie odpowiada tym wszystkim cechom jakie mają nowoczesne materiały. Oczywiście wybór wózka to kwestia gustu i przekonania. Dlatego mogę tylko uczciwie powiedzieć, że ja jestem zadowolona :)

Co do skrętności kół to są extra zwłaszcza po mieście - na plaży można je zablokować a duże pompowane koła dają radę nawet w trudnym terenie :)

Lady napisałam o tych gondolach, bo wczoraj przypadkiem trafiłam na jakimś forum na takie opinie, ale nie dotyczyły one tego wózka tylko ogólnie bez podawania marki, ja sama z czymś takim się nie spotkałam, zresztą używałam tylko jednego wózka i przy nim zostaje;-)

Lady napisałam o tych gondolach, bo wczoraj przypadkiem trafiłam na jakimś forum na takie opinie, ale nie dotyczyły one tego wózka tylko ogólnie bez podawania marki, ja sama z czymś takim się nie spotkałam, zresztą używałam tylko jednego wózka i przy nim zostaje;-)

tak jak wspomniałam, nie chcę NIKOGO urazić ani się wymądrzać po prostu troszkę się na tym znam i jak ktoś ma się obawiać pleśni w wózku to wolę powiedzieć co na ten temat wiem :) poza tym wózki przechodzą taką ilość badań.... matko jedyna - jak samochody!! włącznie z testami zderzeniowymi i innymi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry