Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czy możecie mi powiedzieć w jakich sieciówkach znajdę ciuchy ciążowe, bo chyba muszę się do wrocławia na wyprzedaże wybrać i zastanawiam sie o której galerii wpaść?
napewno h&m i c&a coś jeszcze?
chyba też coś można dostać w zarze ale ceny..fiu fiu...czy możecie mi powiedzieć w jakich sieciówkach znajdę ciuchy ciążowe, bo chyba muszę się do wrocławia na wyprzedaże wybrać i zastanawiam sie o której galerii wpaść?
Napewno h&m i c&a coś jeszcze?
czy możecie mi powiedzieć w jakich sieciówkach znajdę ciuchy ciążowe, bo chyba muszę się do wrocławia na wyprzedaże wybrać i zastanawiam sie o której galerii wpaść?
napewno h&m i c&a coś jeszcze?
(zdziwiłam się, że w nią wlazłam bo dół mam w rozmiarze 40, ale pewnie przez to, że to dzianinka)

U mnie w CH ciążowe były tylko w C&A, ale taka bida, że w sumie to nie było na czym oka zawiesić.
Juz pisałam na ogólnym, że zakupiłam spódniczkę, więc się nią pochwalę. Do ciążowych się nie zalicza bo rozmiar s(zdziwiłam się, że w nią wlazłam bo dół mam w rozmiarze 40, ale pewnie przez to, że to dzianinka)
Zobacz załącznik 486910
Może szału nie ma, ale jest mega wygodna. Gdzieś widziałam w necie, że można taką łatwo uszyć z męskiej koszulki, więc chyba zrobię przegląd szafy męża![]()