Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to ja sie pochwalę zakupami. a więc ten niebieski kocyk w kwiatki jest za 11.99. potem brzoskwiniowe body z długim rękawem była przecena i kupiłam za 3,50 zł!! ale była ostatnia para w neutralnym kolorze. reszta wszystko na dziewczynki, a ja nie wiem co bedę miec. potem niebieskie body z krótkim rękawkiem i krótkimi nogawkami za 5.99 zł (chyba ze to inaczej się nazywa nie body) zielona koszuleczka czy kaftanik za 7.99zł no i największy hit to niebieskie koszulki z krótkim rekawkiem za 2,80 zł!! ale były dwie ostatnie. była masa ubranek ale na dziewczynki. różne body za 6,90zł i śpiochy za 9 zł. no i pajace z koszulkami za 9zł. no ale róż. a jak bezie chłop to przecież go nie ubiorę jak laleczkę

jak jesteście ubezpieczone i mężowie to dostaniecie pieniądze z ubezpieczenia, nam ostatnio wpadło ok 2tys/głowęale jakiś miesiąc przed zajściem w ciążę zrezygnowaliśmy z ubezpieczenia
i tym razem nic do portfela nie wpadnie
![]()