anioleczek12341
Fanka BB :)
M niestety nie mamy żadnego dodatkowego ubezpieczenia. Maż ma tylko grupowe w pracy ale nie wiem czy tam jest tez cos z tytułu urodzenia się dziecka... Bedzie musiał sprawdzić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My na szczęście oboje jesteśmy ubezpieczeni, tylko że becikowe itp powinno być przed rozwiązaniem wtedy przecież najwięcej wydatków
jeśli chodzi o ubezpieczenie grupowe to karencja na wszystko za wyjątkiem urodzenia dziecka jest 6 miesięcy od przystąpienia do ubezpieczenia, a na urodzenie 9 miesięcy. Jeśli chodzi o urodzenie dziecka to do niedawna karencja była też 6 miesięcy. Nie wiem czy istnieje jeszcze ubezpieczyciel który ma karencje 12m.Qrcze dziewczyny a jak ja byłam ubezpieczona a na czas wychowawczego byla przerwa w płaceniu to jak to jest liczą mi jako nowa umowę? Od dnia powrotu czy mam ciągle liczone od dnia podpisania deklaracji, martwe się że mi nie wypłaca:/
dla rodzin z 2 dzieci ma zostać po staremu a dla rodzin z większą liczbą maja byś większe ulgi