• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Wyprałam to teraz bo te ubranka z rok przeleżały na strychu i boję się, że jedno pranie może im nie wystarczyć żeby wyprać dokładnie i żeby było idealnie czyste dla takiego małego człowieczka. Teraz wypiorę, posegreguję wiekowo, popakuje do mniejszych paczek itp. bo są one różnych rozmiarów i będę później prać, prasować, na bieżąco po każdej paczuszce zależnie od wieku i rozmiaru, bo na razie jest to w jednej wielkiej torbie i później ciężko byłoby mi się połapać :)

a i jak przyjdzie właściwa pora prania to będzie zima i ciężko byłoby mi wyprać a właściwie to wysuszyć taką ilość naraz... :)

Ostatnia edycja:
reklama
aniołeczek ale słodziuchne ;P mnie na razie mąż trzyma krótko ;D mówi,że na koniec roku będą dobre ceny i wtedy nakupuje sobie co będę chciała :)

Od mojego męża też mam zakaz :) Powiedział że jak będziemy znać płeć to mogę szaleć ale bez sensu kupować rzeczy i później się nie trafi bo tu kokardka albo autko... Mówi że czasu jest jeszcze dużo...

na_cik, Deizzi mój małż też mi 'zakazał' kupować na razie cokolwiek... mówi, że w styczniu też będzie czas, a że jak się urodzi to też on wszystko kupi... :baffled: a ja tak bym chciała już zacząć kupować te cudne maleńkie ciuszki :frown: taki sceptyk z mej drugiej połówki :-(

a moj sie cieszy jak dziecko i jak widzice nawet sam robi zakupy. Kupuj e wszystko takie żeby pasowało i na dziewczynkę i na chłopca a konkretnych zawsze mogę dokup[ić. tym bardziej ze jak juz kiedys pisałam ze nie mam tak fajnie jak część z was że mam jakies ciuszki po innym dziecku- swoim czy od kogoś. Musimy kupić wszystko sami.

No i dziś nie mogłam się powstrzymać i kupiłam dla maluszka:
DSC02912.jpg

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki, dzisiaj i jutro w superpharmie jakieś dni z klubem lifestyle. Z kartą można kupić np płyn do kąpieli j&j 500 ml za 8,99 albo dużą paczkę pampersów za 29,99. Czteropak chusteczek nawilżanych j&j za 13,49. Ale zaopatrzenie dla maluszka zrobiłam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry