• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
aniołeczek słodkie to body (chyba tak się to nazywa co??) też widzę tam żyrafy:-D ale ma super zapiecia bo przez głowkę nie trzeba ubierac. mało u nas takich właśnie rzeczy jest.

Dziewczyny - mała rada co do ubranek dla noworodków. Kupujcie ciuszki rozpinane z przodu (tak jak domikcw zauażyła). Widziałam kilka fanych pajacyków zapinanych z tyłu i na pupie, ale to nie wygodne do uberania i myślę, też że średnio wygodne dla Malca, który początkowo leży cały czas na pleckach własnie.

Ja kupiłam ostatnio (nie wiem, czy już wspominałam to na forum) kombinezon ala miś :-) Oprzeć się nie mogłam a i mężusiowi i synkoi się bardzo spodobał :tak: Innych ciuszków nie kupuję, bo muszę odgruzować stare ubranka po starszym synku i zobaczyć ile czego mam. Kombinezonu nie miałam (bo mój starszak jest letnim dzieckiem).

A póki co dzis dotarły do mnie kolejne spodnie ciążowe. Używki zakupione na allegro, ale wyglądają jak nówki. To był trafny wybór za 19 zł :-)

... tym bardziej ze jak juz kiedys pisałam ze nie mam tak fajnie jak część z was że mam jakies ciuszki po innym dziecku- swoim czy od kogoś. Musimy kupić wszystko sami...

powiem ci dla pocieszenia: dla Juranda musieliśmy kupić wszystko, a dla tego malucha niestety też muszę kupić wszystko, bo miało już dziecka nie być i w maju oddałam wszystko do domu dziecka. Mam całe szczęście chociaż wózek.

reklama
mamusia M takie rozpinane są zapewne bardzie praktyczne szczególnie z początku

domik czy ja wiem czy mało... ja nie mam problemu ze znalezieniem ubranek rozpinanych na całej długości. wszystkie chyba mam tak rozpinane:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry