• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Rzeczywiście ogarnia nas zakupowe szaleństwo :-D:-D
Ja wczoraj dostałam dwie butelki od szwagierki:-)
Dziś może zamówie coś z mojej list na allegro-bo strasznie mnie korci, żeby kupić coś nowego :-):-)

reklama
Jej ja to nie mam takich rzeczy zbędnych typu przydasię w szafach ani w ogóle nigdzie w domu. w szafach sprzątam generalnie raz do roku i jeli w czymś nie byłam ani razu w np to i zeszłe lato to to po prostu wyrzucam. Taki sposobem nie mam zbędnych gratów. No i nie jestem też fanką kupowania ogromnych ilości ubrań- niezbędne minimum:) Moja kuzynka mi sie bardzo dziwi bo ja mam tylko 2 pary spodni i 2 leginsów i to na całą zimę mi w zupełności starcza. Jak zobaczyłam jej szafę to w sklepie tyle rzeczy chyba wisi:szok:

to i ja się pochwalę pierwszymi "dużymi" zakupami dla dzidzi :)
wczoraj byliśmy i IKEA i już maleństwo ma lóżeczko i przewijak :)
ale mieliśmy radości przy tym!!!!! a potem zrobiliśmy listę rzeczy do łóżeczkowych ale, że nadal nie znamy płci to się wstrzymujemy :) choć niby można kupic uniwersalne ale wolimy poczekać :)
natomiast po drodze poszliśmy do sklepu i ceny 40% wyższe niż na allegro - szok!!!!!!! :szok:

dziewczynki ja dzisiaj znowu zaszalałam, robię się niebezpieczna powoli :)
sukienka oczywiście dla mojej małej chrześniaczki, jadę ich odwiedzić po niedzieli.

Załączniki

• IMAG0083.jpg
    IMAG0083.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 64
  • IMAG0085.jpg
    IMAG0085.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 72
  • IMAG0084.jpg
    IMAG0084.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 72
marta- sukienka rewelacja:) Reszta też fajna. Takie a la ogrodniczki będą napewno wykorzystane. w jakim masz to rozmiarze?

JA chwalę sie wczorajszymi zakupami:)

DSC02920.jpg

Nie wiem czemu nie chce mi dodać 2 zdjęcia:(

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 497165Zobacz załącznik 497166w tesco kupiłam takie oto cuda, spodenki w 2paku kosztowały 22zł a czapeczki 12 zł, grzech było nie kupić:-)
U nas z miejscem na ciuszki maluszka też krucho;-)jak narazie zwolniłam jedną szafkę w komodzie ale jest już pełna, planuję zrobić porządki i rzeczy, których nie używam zlikwidować:-Dtaki jest plan zobaczymy jak będzie z wykonaniem

tego typu czapeczek nie używałam w domu wcale - nie musieliśmy bo nie mamy zmian temperatury w domu, temperatura przez 24h jest mniej więcej stała. Zastanówcie się czy takie czapeczki będą wam potrzebne w domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry