reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ja tam rękawiczek nie kupuję:)
na dwór to takie odwijane od kombinezonu a w domu dziecka nie będę zapacała. Czapeczki w domu też używać nie mam zamiaru, tzn w pierwszych tygodniach przez kilka minut po kąpieli tylko:)

a zakupu super:)

reklama
IMG_0492.jpg IMG_0493.jpg
zdobycze z ciucholandu. posmiesznych cenach kombinezoniki po 3 zł, mniejszy r.56 i od marks&spencer.:-D

przepraszam, że post pod postem ale nie dam rady inaczej zdjec wspawic bo coś się zacielo:(
IMG_0494.jpg IMG_0495.jpg IMG_0496.jpg

a to ubranka zupełnie nowe. trafiłam na wyprzedarz i nie powstrzymałam się. body kupiłam po 4.99 i 5.99 a jakosc jest super!
a świąteczny sliniak byl dratis do czapeczki i body z tygryskiem:-D

chyba Was pobiłam na łeb i szyje:-D

domikcw zaszalałaś!! :-) ja nie umiem szukać w ciucholandach. nie wiem gdzie wy wynajdujecie takie cuda za 3zł :szok:
choć ja tak jak kasiadz w tej chwili mam w głowie co Mikiemu kupić jeszcze trzeba, żeby miał w czym chodzić, a do dziecka muszę przejrzeć i zobaczyć czego ewentualnie brakuje. chwilowo to nadal jest na drugim planie

reklama
powiem Wam szczerze dziewczyny, ze ja po sklepach a zwłaszcza po ciucholandach nie lubie chodzic. mama czasem tam mnie zaciągnie. i nie umiem szukac. wiekszośc to mamuska upolowała. a ja to sie platam między wieszakami i czasem coś mi wpadnie w rece:-D
czasem rzeczy tam sa nowe i tyle tańsze ze skusic się trzeba. a taki kombinezon to nasze dzieci ponoszą z miesiac i po co tyle wydawac. ale każdy ma swoje zdanie na ten temat i je szanuje:)

Do góry