• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Annie mi sie ogodlnie mutsy strasznie podba, mnie ich cena ;)
transporter ma jeden minusik - spacerowka tylko przodem :(
ale znalazlam jeszcze evo
Mutsy Evo
lekki, cena ok no i mutsiak :)
tylko ciekawe jak sie na pankowych kolach zima smiga ?

reklama
Cortina Evo sobie tez wyprobowalam, jest swietny, sklada sie super ale minusik tez ma jak dla mnie ;-) Spacerowka jest baaardzo waziutka, dziecko zapakowane w kombinezon i spiworek mogloby miec naprawde ciasno. Z tego tez wzgledu moja kolezanka zdecydowala sie na transportera, ma jednak w spacerowce sporo wiecej miejsca. Akurat nam przekladana raczka w poprzednim wozku sie na nic nie zdala, bo moj synek nie mial ochoty ogladac mamy jeszcze na spacerach, wolal poznawac swiat :-D

ja mam mutsy ale jeszcze stary model ale zostanie :) byłam nim zachwycona i jestem nadal - dokupię sobie tylko kilka gadzetów kótre się teraz ukazały :)

co do fotelika to mam z PLAY - dostosowany do mutsy - jest REWELACUJNY!!!!!
bardzo lekki, łatwy w montarzu, i naważniejsze - ma TRZY POZYCJE DO SIEDZENIA!!!! to jest na prawde super!!!! dziecko nie musi cały czas siedzieć w pozycji pólelżacej - jak śpi może być całkiem na płasko a jak jest już trochę większe może siedzieć - na prawdę super mi się to sprawdziło - zwłaszcza jak jeździliśmy na zakupy i nie bralismy gondoli - małemu było bardzo wygodnie spać - mógł się rozciągnąć a potem też jak już był ciekawy świata to sobie siedział i wszystko obserwował!!
Na prawdę polecam :)

a teraz widze jest ten fotelik z wersją isofix!!! o matko - aż żałuję, że tamtego nie sprzedałam, bo bym się 2 sekund nie zastanawiała!!!
CasualPlay Prima Fix

Annie mi sie ogodlnie mutsy strasznie podba, mnie ich cena ;)
transporter ma jeden minusik - spacerowka tylko przodem :(
ale znalazlam jeszcze evo
Mutsy Evo
lekki, cena ok no i mutsiak :)
tylko ciekawe jak sie na pankowych kolach zima smiga ?

wydaja mi się że piankowe koła szybko się zniszczą, na pewno nie będą na wiele lat, no i wg mnie gorzej jeździ się na takich kołach po schodach i wertepach:tak:

cortina na zimę lepiej pompowane koła. są praktyczniejsze i lżej je się prowadzi po śniegu.
Co do wózka mutsy- głębokie nie są w moim typie- takie kurki na jednej nóżce- ale to moja opinia za to skusiłabym się i rozważam opcję mutsy ale samej spacerówki jako takiej lżejszej na jakiś wyjazd czy coś

a mój typ jeżeli chodzi o wózek to x-lander XA jak znajdę jakiś używany w fajnym stanie to myślę że nie będę się zastanawiać
fajny jest a spacerówka z niego to strasznie mi się podoba, tylko chyba ta gondola strasznie mała, a jak to taki byku będzie jak się zapowiada ... :szok::-D

cortina na zimę lepiej pompowane koła. są praktyczniejsze i lżej je się prowadzi po śniegu.
Co do wózka mutsy- głębokie nie są w moim typie- takie kurki na jednej nóżce- ale to moja opinia za to skusiłabym się i rozważam opcję mutsy ale samej spacerówki jako takiej lżejszej na jakiś wyjazd czy coś
ich spacerowki srednio lekki
no chyba ze takie ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: SPIDER Mutsy wózek spacerowy
ale to smieszne :eek:

ja X-landera do bagaznika nie wpakuje, tak ogladam i przegladam to bardzo mis ie podba fotelik sam. Musty bo rozklada sie na plasko. Moja coreczka nei nawidzila fotelika bo jak ja tam wkladalismy to tylkiem wpadala do srodka :-D

cortina brałam pod uwagę raczej ten model
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: EVO Mutsy wózek spacerowy

A jesli chodzi o zakupowe szaleństwo to ja dziś mega poszalałam! przejazdem byłam w okolicy hurtowni z dziecinnymi rzeczami- mają tam dosłownie wszytko! ceny przystępne wybór wspaniały no i obsługa miła i ... chyba przesadziłam... kupiłam sobie kilkanaście ciuszków buciki i skarpetusie i mama mnie stamtąd siłą wyciągała. czy ja jestem aby na pewno zdrowa? ta ciąża mi szkodzi:rofl2:

Aniolku sprzeczala bym sie co do poponanych/piankowych kolek na zime, mysle ze wielkosc tu gra role ;) no i mozliwosc blokwania tez wazna ;) Evo i 4rider to mojeglowne typy poki co :)
bo mialam kilka wozkow i np graco vivo po sniegu prowadzil sie ok, a ma pianki :)

reklama
ja tak bardziej z opinii z rodziny, znajomych niż z doświadczenia. żadnego wózka nie prowadzałam zimą więc nie wiem. Jak się wybiorę na zimowy spacer ze swoim maluchem to wam powiem jak się prowadziło:) te mamy które już mają starsze dzieciaczki pewnie się lepiej znają na tym z doświadczenia... ja to na razie jestem żółtodziób w temacie dzieci i wózków bo to moje pierwsze:).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry