reklama

Zakupowe szaleństwo

już wiem jak zrobię pokaże Wam zdjęcia a Wy mi podpowiecie czy warto :-)

Załączniki

• wozek 4.jpg
    wozek 4.jpg
    651,2 KB · Wyświetleń: 65
  • wozek gondola.jpg
    wozek gondola.jpg
    581,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
nathaliep - Mi wózeczek się bardzo podoba :tak:. Nie uważam żeby kolor czerwony był zarezerwowany jedyie dla dziewczynek. Według mnie jedynie różowy kojarzy się zawsze z dziewczynką. :tak:

A i ja zapomniałam jeszcze napisać:
Aneta - śliczności, mi szczególnie podoba się ten rampersik:tak:
Hanuś - wózek super, masz szczęście że ominął cię taki duży wydatek :tak:
Martynka - a ten kombinezonik króliczek to dosłownie boski :-)
Madzik - super zakupy!!!

Asteria, a wiesz że ostatnio takie przedzkolne panienki lubują się właśnie w błękitach :-D:-D:-D. To teraz nawet bardzo modne (jak chodze do przedszkola z mikołajem to się napatrzę i jestem nabierząco!). Tylko chłopców w różowym nie widzialam :-p. bo dorośli panowie całkiem niedawno lubowali sięv w różowych koszulach do garnituru:-D

Madziku cena to 900 zł (do negocjacji)... mam większe zdjęcia na kompie i faktycznie jest W OGÓLE nie zniszczony... tylko nie chciałam zaśmiecać forum takimi wielkoludami :D... nowy na allegro 1600 zł...

KiriamAno zgodze sie z tym ze dorosli mezczyzni polubili roz, ostatnio do pracy mojej mamy przyszedl facet w rozowym sweterku:-D a moj nauczyciel w historii kochal rozowe paski - mial je wszedzie na koszulach, sodniach, swetrach itp.

reklama
Anetko - ubranka dla maleństwa super:tak:
Martynka - kombinezonik pierwsza klasa:tak:
Wszystkie wózki są super;-)Też bym już chciała kupić dla maleństwa wózek i łóżeczko...Ale rodzina ( czytaj sponsorzy:-p) chcą czekać praktycznie do ostatniej chwili...
A ja dzisiaj zaszalałam i kupiłam dla dzidziusia rożek, 2 butelki Avent ( 260 ml) i pieluszki tetrowe:cool2:Już nie mogę się doczekać jak przyjdzie przesyłka:tak:Jeszcze tyle zoszało do kupienia: kosmetyki, wanienka, wózek, łóżeczko... Już powoli gubię się w tym wszystkim. A czasu coraz mniej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry