reklama

Zakupowe szaleństwo

filwinka - sliczny pokoik wam wyszedł:-) aż pewnie chce się w nim przesiadywac cały czas:) Białe mebelki i bardzo ładny odcien zieleni na ścianie (ostatnio jestem zafiksowana na zielony;-)) - poprostu super pokoik!:-) jeszcze tylko jego mieszkańca brak:-)

My dziś troche poszaleliśmy z zakupami ;-) ale chyba już wszystko mam -to co na początek potrzeba(mam nadzieję:) )

Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusi-te przed- i te po-, buziaki

reklama
Dziękuję dziewczyny,cieszę się że Wam się spodobał i rzeczywiście jestem dumna z M, bo wszystko zrobił sam, a majsterkowanie to nie jest jego ulubione zajęcie, i w dodatku zrezygnował z tenisa przez ponad tydzień :-) wczoraj spędziliśmy wieczór leżąc na podłodze i snując plany jak to będzie jak wrócimy już z jego małym mieszkańcem do domu :-)

Dziękuję dziewczyny,cieszę się że Wam się spodobał i rzeczywiście jestem dumna z M, bo wszystko zrobił sam, a majsterkowanie to nie jest jego ulubione zajęcie, i w dodatku zrezygnował z tenisa przez ponad tydzień :-) wczoraj spędziliśmy wieczór leżąc na podłodze i snując plany jak to będzie jak wrócimy już z jego małym mieszkańcem do domu :-)
My też tak leżeliśmy i rozmyślaliśmy jak to będzie :happy2: jest super tyle tylko że się staję corazbardziej zorganizowana i nie mam już chwili na takie bezczynne rozmyślanie jak to będzie:blink:

reklama
Ja chciałam powiedzieć już z doświadczenia ;-) ubranka w rozmiarze 56 są potrzebne- naszemu maluchowi nawet te są luźne i duże:tak: nie wyobrażam sobie Bartosza wpakować w 62;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry