reklama

Zakupowe szaleństwo

Mam pytanko, szykuje nam się dłuższa wyprawa samochodem:sorry2: i zastanawiam się nad kupnem fotelika 0-18 kg. poradzcie czy będzie małemu wygodniej niż 0 13???? no i taki do 18 to średnio na ile wystarcza (z tego co czytałam to powinien do około 4 roku)

reklama
Nik_i skoro maluszek ma juz 3 miesiace to moze poprostu wybierz sie do sklepu i go powsadzaj w rozne foteliki :happy: to chyba najlepszy sposob.

No a co do zakupow to u nas nowy nabytek to smoczki do butelek rozmiar 2 i przesmieszny smoczek z Tommee Tippee, jak maly go ssie to widac jak macha jezyczkiem, a M mowi ze Adas wyglada jak dmuchana gumowa lala z takim otworem w buzi :baffled:

Ostatnia edycja:
niki muszę przyznac że nie spotkałam się z fotelikami 0-18 :baffled: albo nie zwracałam na nie uwagi poprostu. Powiem ci co wiem ;-) dziecko do 9 miesiąca życia powinno jeździc w foteliku montowanym tyłem do kierunku jazdy bo tak jest najbezpieczniej. Woziliśmy Julkę w ten sposób do 7-8 misiąca bo wyrosła i zmieniliśmy na fotelik montowany przodem do kierunku jazdy ale oczywiście półleżący który można było podnieśc do prawie siedzącego ( to jest taka jakby łódeczka ) Jak skończyła 1,5 roku to kupiliśmy taki w którym siedzi w pionie , ma on odczepiany tył i zostaje tylko spód przeznaczony dla dzieci około 4 roku życia . jak masz jakiś link do strony żeby zobaczyć ten fotelik który ma posłużyć do 4 roku życia to wklej bo chcialabym go zobaczyć.

Dziewczyny,
mam pytanie w szczególności do mam, które mają łóżeczka turystyczne:
na co zwracac uwagę przy zakupie takowego?
czy jest jakiś model, który polecacie?

Muszę do sypialni wstawic łóżeczko anie chce tachac drewnianego, bo w pokoju dla dziecka też się przydaje. Chcę wyprowadzic małego z naszego łóżka i za jednym zamachem, chcę załatwic kupno koja, w którym w późniejszym czasie będzie bawic się malec.

pozdrawiam
clue

clue ja mam takie turystyczne łozeczko kupiłam na alegro jest fajne i wygodne wstawiam fotke.

Załączniki

• IM000337[1].JPG
    IM000337[1].JPG
    8,6 KB · Wyświetleń: 84
reklama
raczej sie nie załamie bo tez w opisie tego łozeczka pisze ze moze byc uzywany jako kojec a takze ma takie raczki do nauki wstawnia w łóżeczku wiec dla wiekszych i ruchliwych maluchów tez. tylko niewiem do ilu kilo jest ale moja kolezanka ma ponad roczna córeczke i jest z niej kawał baby i spi w tym łóżeczku bawi sie a wazy ponad 10kg i nic sie niezałamało, ale wybór nalezy do ciebie trzeba sie dobrze zastanowic i dokładnie opisy czytac jesli chodzi o alegro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry