reklama

Zakupowe szaleństwo

ja oglądałam kiedyś program o fotelikach i mówili tam że atest jest łatwo zdobyć, wszystko wychodzi w stymulacji wypadków... niestety wiele fotelików z atestem wówczas okazuje się niebezpiecznych, pan mówił że za bezpieczne uwaza się te od 3 gwiazdek w górę a nie tylko te 5 gwiazdkowe.... fotelik trzeba też dopasować do dziecia bo mój np drobny a inny pulchny więc szerokość jest istotna, nasz ma regulową- przymierzyłam do innego i młody "latał" z kolei są i bardzo wąskie więc ciężko dzieciowi się wygodnie ułożyć.... najlepiej iść do sklepu sprawdzić i doradzić się sprzedawcy...

reklama
My pomału robimy zakupy na 74:blink: więc trzeba poraz kolejny zmienić garderobę... no i właśnie kupiłam już sporo ubranek typowo letnich teraz tzeba troszkę cieplejsze upolować;-)
W cubusie jest promocja -30%.

niki mój nosi juz 80 w 74 się nie mieści a bodziaki 86 są luźne na niego. Tylko pajacyki na 86 mają za długie nogawki ale na długość do pieluchy są ok.

niki mój nosi juz 80 w 74 się nie mieści a bodziaki 86 są luźne na niego. Tylko pajacyki na 86 mają za długie nogawki ale na długość do pieluchy są ok.
:szok:
oj to my nietypowi bo mlody jeszcze swobodnie wywija łapkami jak ma 68 jak mu zapodałam teraż piżamke 74 to pływa ze trzy pieluchu mogłabym mu włożyć:sorry2: i przy kazdej kończynie z 5 cm wisi:confused:

MAdzik pewnie masz rację, pocieszyłaś mnie bo myślałam że mój taki mikrus;-) ja myślę że na 74 to się całkowicie przezucę najwcześniej w czerwcu:blink:

dziewczyny kupiłam w tesco papmersy 3, 96 sztuk za 49,00zł :-)
dziewczyny zanci emoże te pomarańczowe pampki? jakoś boje się ich kupić:confused:

Szkoda,że nie ma 4 takiej promocji, bo 3 dla nas już dawno za małe.

Nik_i też bym chciała wiedzieć jak te pomarańczowe bo kupiłam chusteczki z tej serii i jak dla mnie porażka, jakies takie małe i strasznie perfumowane, dlatego boje się tych pampersów żeby kasy nie wtopić.

Ostatnia edycja:
reklama
niki to nie Twój jest mikru tylko mój nad wiek wyrośnięty :baffled:
A co do pomarańczowych pampków to chyba madzik już je kupowała i z tego co pamiętam nie mają rozciągliwych boków.

A my zakupiliśmy chustę nati i nawet już raz byliśmy w niej w sklepie. Nie jestem jakoś szczególnie zachwycona chustą ale to pewnie przez mojego W, bo od początku mówił, że chusta do niczego się nie nadaje :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry