reklama

Zakupowe szaleństwo

Wszyscy, Agatatje, czekamy na Twoje zdjęcia i opowieści ślubne!! Ja sama nie mogę się doczekać!! Z tego, co opowiadałaś, to powinno być pięknie - nie ma dwóch zdań!!

reklama
tak tak Agatatje- wszystkie umieramy z ciekawosci - jak będziesz wyglądała- choć wlasnie- na pewno- cudnie;)

Olu.K. oby dzidzius pokazał co ma miedzy nózkami:)hihi..ja czekam na to do stycznia..i także nie moge sie doczekac;)!

z tym terminem slubu, to narazie nie wiadomo, wszystko zalezy od dobrej woli Belgow.
jak bede wiedziala juz na pewno to powiem :laugh:

dziewczyny, mam nadzieje, ze dobrze wam ida przygotowania do Gwiazdki!!! :laugh:
no i ze sie za bardzo nie stresujecie, ja pamietam Swieta kiedy moja mama byla w ciazy i wszystkie zakupy robilismy z bratem i tata, zeby jej nie przemeczac, ale swoja droga to chyba na brak zajec nie narzekala....tak to jest z Mamami :P

my dzisiaj wyslalismy wszystkie kartki swiateczne nareszcie! ;D

Olu, powodzenia!!!oby male sie pochwalilo tym co ma miedzy nozkami ;D bo zakupy dla niego to sama przyjemnosc :laugh:

U mnie przygotowywania do Gwazdki to wypisywanie kartek, sprzatanie, i kupowanie prezentow, na Wigilie jedziemy na gotowca...
Dzisiaj konczymy wypisywanie kartek.
Wczoraj ogladalam wozki w Internecie
i na topie jest:
http://www.godex.com.pl/2005/WOZKI/TRACKER/tracker05_00.htm

czytalam tez duzo o wyprawce dla maluchow..sporo tego do kupienia :) :)
Chyba nie wytrzymam i jak dzisiaj bedziemy kupwac prezenty dla dzieci w H&M to kupie jakis ciuszek dla naszego malucha. :) :) :) :)

Ja też już powoli rozglądam się za wóżkiem. Ale mam dość sprecyzowane wymagania, więc trudno mi idzie. Wózek musi być lekki, najlepiej żeby dało się odpiąć i wyprać materiał z obicia, po złożeniu nie może zająć całego samochodu i oczywiście musi być ładny! Podobają mi się takie wózki, do których można wpiąć specjalną gondolke dla noworodków, którą można łatwo wypiąć i używać jako sztywne nosidełko. A potem w stelaż wpina się głęboki wózek czy spacerówkę i ma się kolejne "etapy" wózka. Czytałam też dużo opini użytkujących rodziców. Na razie podobają mi się dwa wózki: Graco Quattro deluxe i Bebe Confort... Ale zamierzam jeszcze odwiedzić parę sklepów, a nie tylko na podstawie opisów w necie wybierać. Jednak co dotknąć, to dotknąć...

Ania76, fajny ten wozek, szkoda, ze nie ma 3kolowego bo mi sie takie bardziej podobaja, ale SUPER kolorystyka!
Nie orientujesz sie moze w cenach, bo tam na stronie nie moglam sie odnalesc ;)
sprzedaja te cacka w sklepach czy jakos bedziesz zamawiac?

my caly czas myslimy o wozku, bo to chyba najwiekszy wydatek bedzie.

Mi sie tez 3-kolowe zawsze podobaly ale sie zastanowilam i nie wszedzie sie wjedzie wozkiem 3-kolowym,
mowie o tych cholernych kladkach..
I chyba kupie taki 4 kolowy, koniecznie z kolami ktore mozna pompowac, jeszcze mam czas sie zastanawiac...
Dziewczyny macie jakies doswiadczenia z 3-kolowymi wozkami???

Agatatje...tam na tej stronie jest cennik- na dole:CENNIKI, ten moj wozek kosztuje 2555 ale moze na allegro uda sie kupic taniej, slyszalm ze mozna nawet za 1200 zl i to jeszcze z fotelikiem do samochodu...Mysle ze bedziemy tak w maju kupowac dopiero...
W sklepach sprzedaja, widzialam kiedys przez szybke, jak sie jeszcez tym nie interesowala,
ale ktoregos dnia sie wybiore do sklepu poogladac.Bo w Internecie ogladac tak jak pisze Aniasorsha to nie to samo...

W tym wozku przeraza mnie waga - ciezki taki....Ale z drugiej strony nie mam pojecia ile wozki waza...i ile waza te co sie mowi ze sa lekkie..??????wiecie???
A tak to bardzo mi sie podoba, ma gondolke tez :) :) :)To jest wozek uniwersalny=gondolka plus spacerowka..
To dopiero poczatki poszukiwac..pewnie cos jeszcez innego wpadnie w oko :) :)

Aniasorsha - widzialam wozek Graco Quatro Delux - fajny
I Bebe Comfort tez fajny!!!
Na Allegro znalazlam, zaraz sobie inne poogladam.
Bedzie trudno sie nam zdecydowac tyle wozkow do wyboru...

Ale sie rozpisuje o wozkach,
z trzy-kolowych to mi sie podobaja wozki firmy quinny:
http://aukcje.o2.pl/show_item.php?item=76467730

quinnysand0rj.th.jpg

reklama
Ja też powolutku rozglądam sie za wózkiem. Dla mnie głównym kryterium jest waga, bo mieszkam na 2 pietrze bez windy, no i koniecznie musi się świetnie kołysać na wszystkie strony. Nie wyobrażam sobie gondolki na sztywnym zawieszeniu. Moje typy to Peg Perego i Bebe Confort. Te pierwsze wiem że są niezniszczalne i podobno właśnie lekkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry