reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja dzisiaj sie chyba szalu najadlam z tymi wozkami...
Tez sie nad waga zastanawialam..i czytalam na innych watkach...
I dziewczyny pisza np. ze lepiej kupic lekka spacerowke ktora sie rozklada do lezenia i darowac sobie gondolke szczegolnie ze jak urodzimy bedzie cieplo....
I ze dobrze ja mozna zamontowac tez fotelik samochodowy

Jeszcze  taki znalazlam i mi sie podoba :Mutsy 3 Rider Urban
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3394
mutsy3urbanrider2nk.th.jpg

co myslicie??
Ja mieszkam na 3 pietrze, wiec targanie ciezkiego wozka odpada..Ja sie uwzielam na duze pompowane kola...

reklama
bardzo fajny Aniu!
wyprobowywalam w sklepie taki co przednie kolko sie obraca 360st i bardzo wygodne to bylo.
duzo sie najezdzilam wozkiem jakies 10lat temu kiedy moj braciszek byl maly, mial taki z malymy kolkami i czasem ciezko bylo gdzies wjechac na kraweznik itp, a najgorzej to juz ze spacerowka bylo, bo wozek lekki, ale dziecko podrosniete i troche wazylo hehe

kiedys wkleilam tutaj fotke wozka i na pewno byl bardzo lekki, w tej chwili tez mieszkam na 3 pietrze i to po takich schodach, ze wolicie sobie nie wyobrazac..........ida dokola po slupie!jak na jakims statku ;)
juz sie zastanawiam jak po nich bede chodzic w maju!

Dziewczyny wózek Mutsy może i fajny jest ale moim zdaniem podjazd na krawężnik wymaga nie lada wysiłku..sztywne zawieszenie ma i trudno go podnieśc wjeżdżając np na krawężnik. Może i fajnie na prostym się go prowadzi ale poza tym ...kiepskie wykończenie i na zimę małe okrycie na nóżki. A więc zatanówcie się nad wyborem. Mi się podoba ICOO.
Jest naprawdę dobrze wykończony...super materiał...duży ochraniacz na nogi... i skrętne blokowane kółka powodują naprawdę rewelacyjne prowadzeni wózka.
g19gy.jpg

54ri.jpg

20lm.jpg

Olu - dzieki za rady, mi wlasnie jakies wskazowki sa potrzebne na co mam zwracac uwage i co jest wazne przy zakupie wozka, bo nie mam pojecia.
Chcialbym zeby byl wygodny w prowadzeniu, zeby mozna bylo nim jezdzic latwo po wertepach, i podobaja mi sie pompowane kolka, co do reszty to nie wiem czy gondola, czy spacerowy czy wielofunkcyjny, czy z mozliwoscia dopinania fotelika samochodowego, nie wiem na ile takie rzeczy sa przydatne.
I czy lepiej miec dwa wozki, jeden na sam poczatek, a pozniej wymienic go na lekko spacerowke..??? ???

Fajny Twoj wozek, a masz jakis adres w necie zebym mogla poczytac o funkcjach itp???
i chyba na dzisiaj skoncze temat wozkow...

Ola ten wózek jest naprawdę fajowy ale niestety widziałam też cenę :( ta zdecydowanie mniej mi sie podoba.

A tak nie zmieniajac tematu mam już choineczkę i jemiołę, wiec już niedługo ŚWIETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry