reklama

Zakupowe szaleństwo

dziewczyny, u nas zaczely sie wyprzedaze i stanik chcialam sobie kupic(bo oczywiscie mieszcze sie juz tylko w dwa bialy i czarny, ktore nie sa jakies moje ulubione)ale tu jest HISTERIA!!!!!!pierwszy dzien wyprzedazy i tym ludziom najnormalniej w swiecie odbilo!!!!nie da sie dopchac do kasy ani nic, mam nadzieje ze ta histeria minie i sobie cos kupie, bo kobieta bez fajnej bielizny nie czuje sie najlepiej hehe ;)

mam taki jeden stanik rozpinany na szyi, w ogole takie lubie i sie zastanawiam czy to by bylo dobre do karmienia?cos jak stroj kapielowy, bardzo wygodne poza tym

ach no i dostalam spozniony prezent od rodzicow :D
sliiiiiczniutkie niebieskie bolerko z futerka zawiazywane na aksamitke z przodu :D slodkie poprostu i kupione w Polsce, w polskim sklepie wiec nikt tu takiego nie bedzie mial ;D

reklama
Ranysiu, nie moglam sie oprzec i dzis kupilam dla mojej dzidzi super kocyk polarowy taki grubszy, kolorowy z ptaszkiem Tweedy jezdzacym na nartach  ;D Nie moglam sie oprzec!!! Mamie i mezowi bardzo sie spodobal, mieli banana na twarzy ze hej  :) I fajny bo tani - 39,90 w "kerfurze" (napisalam fonetycznie bo nie wiem jak sie pisze  ::))

dzisiaj weszlam sobie do women's secret w celu kupienia staniczka, a tam..........maks miseczka B!!!!!!
tylko niektore modele maja np C.......ja nie wiem czy te belgijki wszystkie maja maly biust ::)
w koncu B, to nie jest jakis wieeeeeeelki rozmiar
a zobaczcie jakie oni fajne rzeczy maja:
http://womensecret.com

Fajne te rzeczy...j już niejednokrotnie cierpiałam z powodu tego że sexi i ciekawa bielizna jest najczęściej w małych rozmiarach...
Poradźcie gdzie szukac stroju kąpielowego??? A może jakiś doradzacie, może coś słyszałyście od doświadczonych pływających mamuś? Tzn zdecydowanie preferuję jednoczęściowy, chodzę dość często na basen i dość ostro pływam więc dwuczęściowy odpada - bałabym się, że coś zgubię. Dziś byłam na basenie - mieszczę się jeszcze w stary ale przez to że podnosi się na brzuszku, z tyłu zaczynają się robić stringi :D a za stringami w miejscach publicznych tez nie przepadam - pozostawiam takie widoki dla mężusia ;)

ogladalam tabelke rozmiarow na womens secret i wychodzi mi 95B......troche dziwne, bo ostatnio nosilam cos kolo 75C
ech, pojde przymierzyc w sklepie moze cos bedzie pasowalo, bo mam dosyc noszenia na zmiane bialego i czarnego stanika :/
jakos nie w moim stylu taka bielizna hehe

a stroj kapielowy to tez bym sobie sprawila, ale pewnie ciezko cos takiego dostac :(
moze trzeba kupic jakis taki za duzy ;) hihi

No Agatko, SUPER!!! Jestem pełna podziwu, nie wiedziałam jak z Ciebie artystka :) Ja jestem mało artystyczny typ ale podoba mi się bardzo, a ciuszki to już super bajer.... musisz mieć córeczke do kompletu żebyś mogła jej takie szyć ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry