reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowe szaleństwo

Kajka ja mam uszny Brauna już od 8 lat i mogę go z czystym sumieniem polecić. Kuba uwielbia mierzyć nim temperaturę nawet jak jest zdrowy :-D i jak tylko go widzi to pokazuje żeby mu zmierzyć. Zawsze mierzy bardzo dokładnie i trwa to ok 1 sek.

reklama
Asia - a my kozaczki mamy identyko tylko kolory inne - czarno-żółto srebrne bo innych nie było w rozmiarze, ale wasze nawet mi sie bardziej podobają,tzn bardziej by nam pasowały do kurtki...
Baśka, no niestety nie da rady się zamienić, bo rozmiar bucika inny ;-):-)
Sumka, to dobrze wiedzieć, że uszny termometr mierzy dokładnie. Ja nawet nigdy się nie rozglądałam za takim, ze względu na te złe opinie, które słyszałam....

Asia śliczne buciki :tak::-)

a co do termometrów to ja posiadam i taki na czoło i zwykły elektroniczny i żadnego nie jestem w stanie używać bo Iza na ich widok ucieka , a o tych do ucha to słyszałam same dobre rzeczy, właśnie ostatnio polecała mi go znajoma farmaceutka, więc też będę musiała taki kupić.:-D:-)

My tez wreszcie kupiliśmy buciki Mikusiowi - wczoraj i róznia się od jesiennych tylko kolorem, wysokością i kożuszkiem. Aha, no i rozmiarem :-)
Zobaczcie same :-)

My też mamy dla Wojtka termometr elektroniczny do ucha (chyba Braun). Dostaliśmy w prezencie od cioci. Muszę przyznać, że o ile na początku byłam nastawiona sceptycznie, to potem się przekonałam. Ma tą zaletę, że można w kilka sekund zmierzyć temperaturę przez sen. Wojtek się nie budzi. A jak nie śpi, ale jest marudny, to pomiar trwa tak krótko, że on prawie nie zauważy. Temperaturę pokazuje dobrze, bo sprawdzaliśmy na sobie, jak mieliśmy 36,6 oC.

Kasiu śliczne buciki :tak::-)

dziewczyny w Biedronce mają takie fajne tablice magnetyczne do pisania , cena coś koło 20zł Iza zachwycona może rysować i nie brudzi się :-D:-)

potem wkleję Izkę jak się tym bawi
polecam:tak::-)

irmaa miałam to samo napisać. Tablica jest po prostu genialna. Mamy taką tylko niebieską. Polecam

Dziewczyny buciki świetne. A jakie kupowałyście rozmiary?

Hej. Mi też się buciki podobają a dzisiaj popędze do Biedrony po tablicę. Jes świetna. A Wam muszę się pochwalić, że kupiliśmy Oli łóżeczko piętrowe. Będzie spała na dole a na górze będą urzędować jej lale i misie. Jak tylko je ustawimy zrobię kilka fotek. Jest po jednym dziecku ale bardzo fajne!!!...

reklama
Dziewczyny buciki świetne. A jakie kupowałyście rozmiary?
Sumka, nasze to rozmiar 21. Sama jestem zaskoczona, bo półbuty Marcinek nosił 21 i były już przymałe, więc spodziewałam się, że kozaczki muszą być 22, a nawet 23. Ale widać Bartek ma inną rozmiarówkę. Zresztą każde kozaczki, które przymierzyliśmy, były innego rozmiaru - co firma, to różnica w rozmiarach...

Tablica świetna - maluje na kolorowo :szok::-)

Do góry