reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
A ja muszę ze wstydem się przyznać, że jełop jeden zapomniałam o święcie, a raczej jego konsekwencjach i zostałam rano z 2 pieluchami :-D I wiecie co nawet w aptece nie mieli, były tylko podkłady dla obłożnie chorych i te duże Belli poporodowe. Oczywiście Kubas ganiał w podpaskach, bo pamper jako bezcenny gadzet został na noc.
Taka to jestem genialnie inteligentna :-D dobrze że coś do jedzenia było

Irma o zaduzych kurtkach to mi nie trzeba mowic zgadzam sie z toba w pelni ;-) dobrze ze nam wymienili pamietacie to zdjecie Sandry ala Michelin :-D
Buty na zime mamy dwie pary z Bartka jedne 23 i te wydawaly mi sie takie prawie akurat wiec drugie kupilismy 24 i sa sporo za duze(ta rozmiarowka Bartka :wściekła/y:) ale przyjdzie skarpetka i mam nadzieje ze sie to jakos wyrówna ;-) Sandra ma dosyc spora nózke daleko jej do kopciuszka :tak:

Sumka :-D:-D:-D dobre---- wyobrazilam sobie Kubiszonka w podkladzie belli oj wyobraznia dziala :-D:-D:-D

Pati czekam na zdjecie tej extra sukienki

dziewczyny super zakupy

u nas jedne zimowe butki rozmiar 21 poszły już w odstawkę, teraz mamy 22...ale pewnie w styczniu i 23 trzeba będzie zakupić.

kochane a macie już jakieś fajne sanki???dzisiaj bięgne z mała do sklepu i mam nadzieję, że na południe już coś ciekawego będziemy miały...boje się tylko, że sklepy jeszcze na to nie bedą przygotowane.

W ubiegłym roku miałam problem żeby znależć sanki z oparciem i w grudniu....

Sumko-------------------jestes niesamowita:-D:-D:-D:-D:-D..a Kubiszon jak dorosnie i sie dowie..., to Ci da...........:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbedzie sie działo:-p:-p

u nas pogoda wciaz jesienna..chłodniej, ale slonecznie i "zóltooo"

a to nasza kiecka :-)

Noemi nie mogla sie napatrzec na siebie w lustrze,..ponosila ja do gory,ogladala kazdy guzik..posikana bylam :-D

b4349cb8f7ee6348med.jpg

985b7d4fe5e13cd6med.jpg

9ba91feaa3930a71med.jpg

c1b58e95554b2634med.jpg

8376e2c147f96887med.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry