reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Kurcze czego to ludzie nie wymysla... A ta mala skorzana kurtka to normalnie rozklada na lopatki!
Niestety moj mezus to z tych bardziej stonowanych (ja zreszta tez) wiec ludzie by oczy zrobili jak by maly byl tak ubrany. Do nas pasowalby raczej maly okularnik w twedowej marynarce z latami na lokciach i sztruksach ha, ha... ;D

Agatatje ciuszki są extra, ta kurteczka jest zaje...fajna :laugh:
Ola.K na punkcie Disneya mam bzika, sama noszę skarpetki z Kubusiem i z Prosiaczkiem niestety Tygryska nie mam :( ;).
Ja niestety jeszcze nic nie kupiłam mojej dzidzi, mam liczną rodzinkę i obiecane sterty ciuszków więc nie wiem czy coś jeszcze kupować. Narazie powstrzymuję się od zakupów żeby nie zapeszyć. Ale miło popatrzeć na to co wy kupujecie swoim skarbom.

A ja kupiłam Kubusiowi taka matkę edukacyjną i poluje jeszcze na taka za pałączkami

8344726611af.jpg

i oczywiscie na karuzelę jestem napalona jak bociek na żabę aloe chyba kupię uzywaną bo są strasznie drogie  (dla chętnych w sklepach Tesco po 144,-) ;D ;D ;D ;D

Agata właśnie przejglądalam ta stronke z ciuszkami i aż mi dech zaparło, a ta skóra czad. Uwielbiam maluchy w dorosłych ciuchach ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Czy widziałyście może gdzieś przewijak mocowany do sciany? Bo zainspirowana fajową stronką od Cichej przejżałam już chyba wszystkie sklepy meblowe i takiego cuda nie znalazłam, a dla mnie to zbawienie, bo Kubuś będzie mieć tylko kącik, a nie pokój ;D ;D ;D ;D

Sumka na własne oczy nie widziałam ale wyczytałam że są w Ikei (albo były bo babka na innym forum o tym pisała już dość dawno). Na pewno Ikea ma w ofercie taką komodę z rozkładanym przewijakiem.
A co myślicie o takich zwykłych przewijakach kładzionych na łóżeczko? Sprawdzają się?

reklama
Basiu te kladzione sie sprawdzaja, tylko mi przeszkadzało to że zasłaniają łóżeczko, a pozatym zamówiłam juz sobie kołyskę, a na niej to nie za bardzo da się położyć taki przewijak. Komoda odpada ze względu na brak miejsca.
Agusia toż to prawdziwe męskie skarpety ;D super

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry