reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja tak jak Ania - na sutki kupuję bepanthen maść (nie krem) - sprawdzone przez koleżankę (bardzo sobie chwaliła, jej Malutka ma już 6 miesięcy i nigdy nie miała żadnych problemów, poza tym nie jest szkodliwa dla Dzidzia) a nianię z monitorem oddechu już mam (również tej firmy co pisze Ania, czyli Angelcare) - Mikołaj dostał w prezencie :D

ja dostalam nianie z fishera, chyba taka sama:
http://www.allegro.pl/item101387184_niania_elektroniczna_fisher_price_od_1zl_okazja.html

ale musze przyznac ze te monitory oddechu o ktorych piszecie i ktore macie sa calkiem, calkiem... No ale nie kupie sobie takiego cuda, trzeba bedzie poradzic sobie bez.

a z innej beczki to zakochalam sie w tym koszulkach:

http://www.allegro.pl/item101119330_dla_karmiacej_rozpinane_koszulki_puchatek_inni_xl.html#photo
chyba sobie kupie ze 2 do szpitala tylko ciekawe czy personel medyczny przezyje te zabki i krowki hihihi :D jak myslicie ;)

Ja dokupuję koszulkę taką czerwoną z szarymi rekawkami i aplikacją pieska:):)- są świetańskie i jak byłam na oddziale (m.in. również wczoraj- w szkole rodzenia położna nas oprowadzała po oddzialach)- to na salach - te koszulki to widzę - hiciory:) :laugh:

aa i kupiłam sobie - polecany przez moje koleżanki elektryczny laktator firmy tufi !!!:):):)

dziewczyny przekonalyscie mnie :D Zaraz kupie ze 2 :D:D:D:D
Jeszcze sobie dohaftuje gdzies na piersi "jestem z Babyboom" jako znak rozpoznawczy bo zawsze sie zastanawiam patrzac na jakas kobiete w ciazy czy ona tez "nasza" ;) wesolo byloby jakbym na oddziale natknela sie na "znajoma" ale z tego co wiem to tylko ja jestem z Kędzierzyna-Koźla.
pozdrowka

ponoć pasuje..ale osobiście sprawdzę w przyszłym tygodniu jak przyjdzie mój laktator:)..a jutro na uczelni dopytam kolezankę która ma tufi.

reklama
Marzenko, dobrze ze zamiescilas tego linka, bo mi sie przypomnialo ze tez potrzebuje kupic koszule do karmienia.
Pewnie tez sie skusze:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry