reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No ja mam własnie od Chlupacza własnie taką z żabkami i jest super - bardzo jestem z niej zadowolona, mam XL w który teraz ledwo się mieszczę bo jak widać juz wypróbowałam ;) ale po porodzie będzie akurat - tak myślę, zresztą w biuście nie jest za szeroka zwłaszcza na moim - jak widać...Ogólnie polecam :D
Drugą mam z rozcięciami na piersi i tamta juz nie jest taka fajna ale w domu to może będzie wygodna - mniej dłubania z guziczkami :)

ja chcialam M ale spojrzlam ze L niewiele sie roznic, jak sie niedlugo nie pojawia M to zamowie L.

Wlasnie odebralam awizo, posciel dla maluszka czeka na poczcie...yupiiii:)))Jutro maz ja odbierze:)))

a tu moich kilka ciuszkow....
my.php

spodenki
p10100501qi.jpg

My dzisiaj w końcu zamówiliśmy materacyk do łóżeczka, dostaliśmy takie niewymiarowe po trójce dzieciaczków, ale wygląda rewelacyjnie jak na swoje lata, bratowa zanim dała je siostrze postanowiła poddać je gruntownej renowacji.

jedno male pytanko...CZY SA TU JAKIES MAMUSIE ZE SZCZECINA?????????
bo wybieram sie na dniach na zakupy i moze ktoras podpowiedzialaby gdzie moge zrobic fajn zakupy dla mojejj malej kruszynki....potrzebuje np kolyske,nawilzasz powietrza,ciuszki....pozdrawiam....:):):

reklama
Mi w koncu maz kupil pizame na ryneczku jak bylam w szpitalu:niebieska w krowki - ale slodka:))))
a teraz sobie jeszcze jakas zamowie na allegro:))
Patrycja sliczne ciuszki, juz niedlugo je zalozysz:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry