reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
a mój mąż się ze mnie śmiał że pod koniec listopada zamówiłam wózek:no: a tu od kilku dni chodzi i marudzi co tak długo go nie ma:-D

dlatego wcześniej właśnie pisałam, że są takie problemy z mutsy, bo też się dowiadywałam, dopytywałam, i jak mi babka w sklepie powiedziała, że rekordzistka czekała na właściwy kolor pół roku to mi szczena opadła :szok:

dlatego zamówiłam na początku listopada i jakimś cudem ponoć udało się, że miesiąc później wszystko dotarło, a też się bałam, że będę czekała miesiącami...

zmieniając lekko temat chciałam się pochwalić, że dowieźli mi właśnie dno łóżeczka...całe, nieuszkodzone :-)
wreszcie dokończy mąż dzisiaj składanie łóżeczka i będzie sobie ładnie czekało na zawartość..ale się cieszę :laugh2:

ja juzjestem spokojniejsza bo umowilam sie z tesciem na obiecane zakupy na srode.obiecal miec caly dzien dla mnie.tylko czy ja sama dam rade tyle biegac. :/ mam zamiar kupic wozek,lozeczko,fotelik,regalik z przewijakiem g wanienka,ijakas szafke na rzeczy i ubranka malego. szykuje sie na wydatek minimum 1500zl. PRZERAZAJACE!!

mrs szaya dasz radę :tak:
niech teściu cię wozi wszędzie,a najlepiej wybierzcie się do jednego dużego sklepu gdzie wszystko od razu będziesz mogła kupic, to sama też się nie zmęczysz :happy:
udanych zakupów - koniecznie się potem pochwal :-)

jest juz lozeczko

wlasnie zapukal facet z wielka paczka i przyniosl mi lozeczko dla Malego

wiec juz pod koniec tygodnia urzadzimy sobie pokoik . poprzestawiamy , posprzatamy , zaowimy mycie okien z zewnatrz , a wewnatrz to my umyjemy i bedziemy czekac na nasza Kruszynke

ale sie ciesze :tak: :-) :-) :-) :tak:

no to super roksi :-)
z tego co pamiętam ty tylko gondolkę teraz zamówiłaś nie??
to chyba powoli możesz przymierzać się do złożenia zamówienia na spacerówkę, żeby przyszła na czas ;-) :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry