reklama

Zakupowe szaleństwo!

Magakap ja mam zmówiony "Atlantic" Baby Design. To wprawdzie inna kategoria niż Mutsi ale podobny do X-Landera XA tyle, że tańszy :). Ma skrętne koła, osobną gondolkę. Na oko mi się podobał. Pytałam kilku osób, które od niedawna go mają i były zadowolone ale ma dość szeroki rozstaw kół a dla niektórych to spora wada.

Mozesz go zobaczyć tu: Baby Design

reklama
Bogda o Atlantica pytasz? Jeśli tak to ja mam szaro pomarańczowy ale teraz nie wiem czy nie będzie za żarówiasty.... Trudno. Już "po ptokach". Najwyżej mnie będą z daleka rozpoznawać ;)

Bogda o Atlantica pytasz? Jeśli tak to ja mam szaro pomarańczowy ale teraz nie wiem czy nie będzie za żarówiasty.... Trudno. Już "po ptokach". Najwyżej mnie będą z daleka rozpoznawać ;)

przynajmniej nie będzie taki sam jak tysiące innych wózków na ulicach :-)
ja się tym też kierowałam, w końcu jak już mam wozić w nim moje ukochane dzieciątko to wózek też musi wyjątkowy nie? ;-) :-D

bogda, niebieskie kolory czy granaty do dziewczynek też pasują :happy: ja bym się tym nie przejmowała...poza tym może kiedyś będziesz wozić nim też chłopczyka ;-)

Magakap ja mam zmówiony "Atlantic" Baby Design. To wprawdzie inna kategoria niż Mutsi ale podobny do X-Landera XA tyle, że tańszy :). Ma skrętne koła, osobną gondolkę. Na oko mi się podobał. Pytałam kilku osób, które od niedawna go mają i były zadowolone ale ma dość szeroki rozstaw kół a dla niektórych to spora wada.

Mozesz go zobaczyć tu: Baby Design

Fajny, ma duże koła i duży kosz. Na tym najbardzej mi zależy. Ciekawe jak się prowadzi. Po Mutsy trudno bedzie mnie zadowolić:tak:

dziewczyny, ta posciel feretti zamawialyscie na allegro czy w jakims sklepie?

prosze pokazac wozie, jestem ciekawa jak wyglada granatowe wnetrze
my mamy szare :eek:

reklama
dziewczyny, ta posciel feretti zamawialyscie na allegro czy w jakims sklepie?

prosze pokazac wozie, jestem ciekawa jak wyglada granatowe wnetrze
my mamy szare :eek:

Anija, ja akurat kupiłam w sklepie przy okazji kupowania innych rzeczy. Za 5-elementowy zestaw życzyli sobie 220zł minus 5% rabatu. W innych sklepach i w necie te same były po 199zł ale już mi się nie chciało jeździć a w necie dochodzi koszt przesyłki. Na stronach producenta mają takie ceny jak te na allegro ale nie wiem czy u nich tez można zamawiać.... (www.feretti.pl).

Dziś kupię jeszcze termometr na allegro i w zasadzie mam wszystko bo wózek i łóżeczko planuję odebrać w sobotę ( ginka mnie nastraszyła, że mogę wcześniej urodzić :-D )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry