reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
ale slicznie cukierkowo w tym lozeczku

u mnie jescze nic nie stoi bo jest duza szansa ze jeszcze przed rozwiazaniem sie przeprowadzimy wiec nie ma co rozkladac
:tak:

ale juz sie nie moge doczekac jak t lozeczko rozloze i udekoruje :-) :-) :-)

Roksi23 ale masz fajne to łóżeczko. Pościel i rożek z 4baby chyba, prawda :)??

A co do prania to ja na razie pościeli nie prałam bo jej jeszcze nie będę używać a ochraniacz, prześcieradła i rożek prałam (rożek ręcznie bo tak było na metce :/ na co już tu ponarzekałam). Aha kocyki "spadkowe" też wyprałam.

A ja już od dłuższego czasu miałam wybrany co prawda przez męża świetny wózek. Dopiero wchodzi na rynek, widziałam w katalogu, zaakceptowałam i mąż miał właśnie zamówić, pojechał do sklepu a tu okazuje się, że kółeczka są plastikowe..... :no: Myślał, że pompowane :confused: Tak więc odpada! Podoba mi się X- Lander, ale nie mam jeszcze możliwości sprawdzić namacalnie. Jakie jeszcze macie wózki oprócz Mutsy?

Jeśli chodzi o wózek to ja mam Quinny -3-kołowiec, ma pompowane koła a pierwsze może być ruchome lub stałe na moje polne drogi sprawdził się idealnie więc polecam właśnie taki:-)

Jeśli chodzi o wózek to ja mam Quinny -3-kołowiec, ma pompowane koła a pierwsze może być ruchome lub stałe na moje polne drogi sprawdził się idealnie więc polecam właśnie taki:-)

Quinny też bardzo mi sie podoba ale nie lubię trójkołowców;-). No i zakupiłam już Emmaljunga. Też ma duże, pompowane koła a że mieszkam przy lesie i polach - to też brałam pod uwagę jak sie prowadzi:)):tak:
Już niedługo zaczniemy spacerki:-) :-) :-)

A pościel naturalnie prać:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry