T
tigger
Gość
a gdzie ten magiczny sklep jest?
w Londynie:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a gdzie ten magiczny sklep jest?
Ja z racji, że mieszkam 20 km od Wwy nie moge narzekać bo sklepów, centrów handlowych pod dostatkiemW Legionowie też nie jest źle pod tym względem
Niedługo się wybiore na zakupy ale wiecie co? mam ochote kupic cos dla siebie, najbezpieczniej będzie zakupić jakąś bluzeczkę
)
![]()

ale wiecie co? mam ochote kupic cos dla siebie, najbezpieczniej będzie zakupić jakąś bluzeczkę)
![]()
jak mam rozcięczyć ten spirytusmam go rozrobić z wodą zwykłą czy przegotowaną
![]()
![]()
![]()
Roksi23 może poczekaj jeszcze z rozieńczaniem a jak będziesz w szpitalu to spytasz położną, która będzie najlepiej wiedziała. Ja w ogóle nie będę rozcienczać bo nam położna w szkole rodz. powiedziała, że jak długo pracuje to stosują 90% spirytus i jeszcze sie nie zdarzyło, żeby cos się dziecku stało.

)A ja kupiłam w aptece jałowe gaziki nasączone już 70% spirytusem. Mam nadzieje że będą dobre
Dzisiaj kupiłam wanienkę (do wyboru miałam małą i dużą - wybrałam tą większą), wkład do wanienki z gąbki, majtki z siatki i biustonosz do karmienia. Miseczki troche duże ale może mi sie biust troche powiększy![]()
bo kupilam takie, ze mam troche luzu
ale podobno powinno sie tak robic, tylko jak ja mam stwierdzic o ile mi sie biust powiekszy

nie lubie innych jak stringi no ale cóz