Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupiłam dziś krem ochronny na słońce PENATEN filtr 40, zobaczymy czy będziemy zadowolone z niego. Ciekawe czy Wiktoria nie będzie wyglądała jak mumia. Teraz tylko czekamy na słońce.
:-);-) ale pani w aptece bardzo polecała
generalnie pojechałam do Auchana po Pampersy bo była promocja Jumbo Pack 38,99zł
ale w ciągu dwóch dni wszystko wykupili
mamy taki sam, juz uzywałam - rzeczywście nie da się rozsmarować i dziecko wyglada jak mumia:-);-) ale pani w aptece bardzo polecała
![]()
. Ostatnio była taka seria promocji pampersów - najpierw Real, potem Carrefour, a na końcu Tesco, ale udało nam się załapać tylko w Tesco, gdzie indziej już były wykupione.kupiłam huggisy 78szt za 47.99zł odrazu misie spodobała ta gumkageneralnie pojechałam do Auchana po Pampersy bo była promocja Jumbo Pack 38,99zł
ale w ciągu dwóch dni wszystko wykupili
Normalnie Pampersy kosztują 47,99zł i jest ich 88 a Hugissy 78szt też 47,99zł troszkę bardziej się opłaca Pampersy
Tak właśnie myślałam, ale nam też zachwalała. Ciekawe jak dziecko wygląda po Nivea Baby?